23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Hedema optimerer vi vores interne transport

Hos vil vi gerne udnytte vores kompetencer bedst muligt og hele tiden optimere på vores effektive tid. Og medarbejderne præsterer bedst ved maskinerne, ikke ved at køre paller rundt i produktionen. Derfor har vi købt en robot til intern transport.

Hos Hedema har vi 86 knalddygtige medarbejdere. Vi vil gerne udnytte deres kompetencer bedst muligt og hele tiden optimere på vores effektive tid. Og medarbejderne præsterer bedst ved maskinerne, ikke ved at køre paller rundt i produktionen. Og der bliver kørt mange, lange ture med truck hos Hedema.

Først lidt fakta:

  • Produktionsarealet er på 11.000 m2
  • Der er 166 meter fra den ene ende af produktionen til den anden
  • Vi kører 2.500-3.000 ordrer igennem hver måned
  • Ordrerne skal i gennemsnit gennem 2-3 operationer
  • Det betyder, at emnerne bliver transporteret 7.500 gange rundt i produktionen.

Det bliver til nogle kilometer… Og nogle arbejdstimer!  For at begrænse medarbejdernes tid på intern transport har Hedema nu indkøbt en Robotize robot fra Kjærgaard.  Det er en spæd start og et forsøg på at optimere produktionen, så vores medarbejdere kan udføre de opgaver, de er bedst til – og det kedelige transportarbejde kan robotten tage sig af.

Selvfølgelig er der nogle udfordringer, blandt andet at vi har så varierende produktioner i huset, at vi skal have mappet hele produktionen op, og at robotten er så lav, at den er svær at se. Alt det er vi ved at undersøge og eksperimentere med – og vi glæder os til at se resultaterne de kommende måneder.

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20004630
P nummer: 1001823345

Kontaktperson

KA
Kim Andersen
Direktør
kka@hedema.dk

Send til en kollega

0.047