23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nicholaisen A/S styrker serviceorganisationen

Nicholaisen A/S udvider serviceorganisationen med Knud Høy Nielsen, tekniker med speciale i styrings- og CNC-teknik

Knud Høy Nielsen er 36 år og kommer fra en stilling som IT-ansvarlig hos højttalerproducenten B&W, hvor han har været udstationeret i England de seneste 2 år. Hos B&W har Knud erhvervet stor erfaring med produktmodning og indkøring af komplicerede produkter på en lang række CNC-maskiner, heriblandt CMS, Bacci, MAKA, IMA, Hüllhorst, BIMA & Biesse.

På softwaresiden er Knud Microsoft-certificeret administrator og har et indgående kendskab til arbejdet med CNC-maskiner til metal-, plast- og møbelindustrien. Desuden har Knud stor erfaring med ERP-systemer, udvikling og brugen af forskellige programmer til design og modellering af produkter samt generering af koder til CNC-maskiner.

Knud har netop afsluttet et 6 måneders introduktionsforløb hos Nicholaisen A/S og er nu klar til at tage imod kundeudfordringer. Med sin baggrund har Knud de bedste faglige forudsætninger for at imødekomme kundernes efterspørgsel efter programmering og implementering af proces- og softwaresystemer, datafangst på maskiner, integration til ERP-systemer m.v.

”Vi tager alle udfordringer op, og når standard programmer ikke løser opgaven, udvikler vi kundetilpasset software” siger Kent Graff Andersen, servicechef hos Nicholaisen A/S.

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Send til en kollega

0.047