23948sdkhjf

Sådan sparer du mange montørtimer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Timelønnen er stadig blandt de største udgifter, når du skal bygge eller renovere. Og tilmed kan gode medarbejdere være svære at finde.

Belimo tilbyder en service, der sparer dig mange montørtimer. Hvor mange timer, du sparer, afhænger af, hvor omfattende dit projekt er.

Det tager tid at måle, skære, tilpasse m.m.

Normalt bruger en montør lang tid på at tilpasse rør, montere muffer, opmåle og tilpasse ledninger, montere stik, montere motorer og samle det hele på byggepladsen. Det er ikke fordi det er specielt krævende eller svært, det tager bare tid at gøre”, fortæller direktør hos Belimo Ole Fornill. Og det er disse arbejdstimer, som du kan spare med Belimo Customised Products.

Modtag monteringsklare moduler

Med Customised Products fra Belimoe får du dine ventiler, motorer og sensorer samlet med rør og kabler i afpassede længder med muffer, ledninger, isolering m.m. Du får dem som monteringsklar moduler, samlet af fagfolk på Belimos fabrik præcis efter de tegninger og specifikationer, du har opgivet. Og du sparer alle de montørtimer, der normalt går med at samle og tilpasse rør og stumper.

Forkort byggetiden med Customised Products

Når der er travlt, og byggetiden skal overholdes, er Customised Products også en god måde at udnytte tiden optimalt på byggepladsen. Modulerne er på forhånd samlet på fabrikken og er klar til at blive monteret – hurtigt og effektivt.

Det er vigtigt at bruge tiden rigtigt. At man ikke har dygtige folk, der bruger for meget tid på rutineopgaver”, mener Ole Fornill, ”især når der er travlt – og der er Customised Products en nem måde at udlicitere opgaver og frigøre tid”.

Læs mere om Belimo Customised Products på Belimo.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094