23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cirkulær økonomi skal op i gear!

Onsdag d. 27. april kan du deltage i Loop Forum – Waste to resources, hvor der bliver sat fokus på den cirkulære økonomi. Du kan bl.a. høre eksempler på hvordan virksomheder samarbejder med GTS-institutter om at sætte fart på den cirkulære udvikling.

Hvis vi skal realisere de politiske ambitioner om en grøn og bæredygtig verden, skal vi gøre fremtiden cirkulær. Udfordringen er så stor, at ingen kan løse den alene. Det kræver samarbejde på tværs af sektorer og værdikæder.

Så hvad kan vi lære af de hidtidige erfaringer? Hvordan sikrer vi, at de bedste kompetencer og aktører kommer i spil? Og kan der politisk gøres mere for at sætte fart på den cirkulære økonomi?

Kom og hør nogle af de bedste eksempler på hvordan danske virksomheder samarbejder med GTS-institutter, om at sætte fart på den cirkulære udvikling. Hør uddannelses– og forskningsminister Jesper Petersen fortælle om, hvordan regeringen understøtter grøn innovation.

Mød Jaqueline Cramer, frontløber inden for cirkulær økonomi, tidligere hollandsk miljøminister og nuværende formand for Holland Circular hotspot, der med afsæt i internationale erfaringer vil give sit bud på hvordan Danmark kan komme i front med omstillingen til en cirkulær økonomi.
Vi starter med indlæg og slutter med en debat mellem publikum og vores debattører.

Info

Tidspunkt: onsdag d. 27. april, Kl. 10:00 – 13:00

Sted: LOOP Forum – Waste to resources, Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A 2450, København SV

Pris: det er gratis at deltage i arrangementet.

Du kan se programmet, læse mere og tilmelde dig her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

AT
Alexander Tonnesen
Kommunikation
ato@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047