23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En fast fuge kan være en god investering i dit arbejdsmiljø

At investere i en fast fuge kan gavne mere end bare bundlinjen. En fast fuge reducerer nemlig ikke bare udgifter til vedligehold, men skåner også dine medarbejdere for potentielt farlige situationer, når ukrudt skal fjernes fra heller og rundkørsler

En investering i en fast fuge er en god måde at gøre op med daglige driftsomkostninger hos kommuner rundt omkring i det danske land. Det sparer nemlig ikke bare penge på bundlinjen, det reducerer også f.eks. gas til ukrudtsbrænding og forlænger belægningens levetid.

I det store bybillede er en fast fuge også med at give kommunens gader og stræder et smukt og rent udtryk – noget der inviterer, særligt byens borgere, til ophold og hyggeligt samvær.

Dog, en særlig fordel, der er værd at nævne ved en styrkefuge, er den forskel det kan gøre for kommunens medarbejdere. Ved at udlægge en fast fuge, som begrænser ressourcer til vedligehold, begrænser kommunen også medarbejderens kontakt med potentielt farlige situationer, når ukrudt og andre grønne vækster skal fjernes fra heller og rundkørsler på trafikerede områder.

Hos Esbjerg Kommune, hvor disse billeder er taget, vægter man en vedligeholdelsesfri belægning højt af netop disse årsager. Derfor er disse heller på Stormgade i Esbjerg også fuget med Lithomex styrkefuge L20.

Fugearbejdet er udført af entreprenør Henning Have A/S.

Kan du også se fordelene ved en fast, vedligeholdelsesfri fuge? Så tag fat i vores specialist Jonathan Hyldegaard Poulsen på +45 93 63 03 02 og få en snak om dine muligheder.

Lithomex A/S
Lervejdal 14 D
8740 Brædstrup
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37394874
P nummer: 1021088338

Kontaktperson

Anders Roed
Salgsdirektør
+45 93633180 aro@lithomex.dk

Send til en kollega

0.047