23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt seniorbofællesskab til OK-Fonden i Korsør

Byggeselskabet PAULSEN A/S har indgået aftale om opførelsen af 22 boliger samt et fælleshus for OK-Fonden.

Opførelse af et seniorbofællesskab med 22 almene boliger og dertilhørende fælleslokaler på vegne af Seniorbofællesskabet Mælkevej v/ OK-Fonden. Bebyggelsen er på 1.890 m² i alt, hvoraf boligerne vil variere i størrelser fra 65 m² til 105 m². I tilknytning til de individuelle boliger placeres et fælleshus på 150 m², som vil være hjertet af seniorbofællesskabet.

Boligerne udføres i tre boligtyper, og fordeles med 3 stk. på 65 m², 15 stk. på 85 m² og 4 stk. på 105 m². Alt udføres i ét plan med niveaufrie overgange. Alle boliger har entré, køkken/alrum, stue, soveværelse, badeværelse, for- og baghave, et skur og adgang til parkeringsplads.

Arkitektonisk tager boligerne og fælleshuset et udtryk der er forankret i dansk tradition med fokus på dagslys, gode og funktionelle rum, enkel byggeteknik og højt kvalitetsniveau med fokus på bæredygtighed.

Udeområderne etableres med diverse opholdspladser i naturskønne omgivelser, og med stier der forbinder alle boligerne med fællesarealerne. Det samlede grundareal er 11.267 m².

Seniorbofællesskabet placeres i grønne og rolige omgivelser, i et nyere boligområde i Svenstrup. Fællesområderne etableres med hensigten om at styrke det fysiske og sociale miljø i seniorbofællesskabet, således der skabes et fælles værdigrundlag om tryghed og kendskab til hinanden.

Vi her hos Byggeselskabet PAULSEN takker for det forestående, og allerede, stærke samarbejde med vores bygherre OK-Fonden bygherrerådgiver ARKIdesign ApS, arkitekt P+P arkitekter A/S, samt ingeniør Klaus Nielsen A/S.

Læs mere om Mælkevej-projektet, og andre af vores projekter, under vores referencer: https://www.byg-paulsen.dk/referencer.

Projektet udføres som totalentreprise, har opstart i efteråret og forventes afleveret i efteråret 2023.

Billeder af: P+P arkitekter A/S.

Byggeselskabet PAULSEN A/S
Erhvervsvej 2A
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26988616
P nummer: 1010649745

Kontaktperson

LFL
Louise Faber Lund
Administrativ Kontorassistent & Marketingansvarlig
+45 87221771 lfl@byg-paulsen.dk

Send til en kollega

0.062