23948sdkhjf

Kobots drager på Smart Tool Tour med Fermacell

| Medlemsnyhed | Indrykket af KOBOTS A/S

I maj 2022 drager Kobots i samarbejde med Fermacell, STARK og Troldtekt på tour rundt i Danmark. Kom forbi en af de udvalgte STARK butikker og bliv en del af virksomhedernes første roadtour.

Kobots drager i samarbejde med Fermacell, STARK og Troldtekt på tour rundt i Danmark i maj 2022, når de tager på årets første Smart Tool Tour. Sving forbi en af de udvalgte STARK butikker og bliv en del af virksomhedernes roadtour, hvor alle tømrer kan opleve skærerobotten AMIGO helt tæt på og blive klogere på hvorfor fibergips, akustiklofte og skærerobotter er en god kombination.

Mød os her kl. 11.30-15.30

10. maj STARK City 24-7

12. maj STARK Holstebro

18. maj STARK Horsens

23. maj STARK Sønderborg

Der er til demo-dagene sørget for frokosten, når foodtrucken ruller ind med saftige burger og kolde drikkevare.

Tilmeld dig eventet og mød op på dagen, så er du med i konkurrencen om en AMIGO gratis en uge.

Oplev til demo-dagene AMIGO sikrer et arbejdsmiljø med minimalt støv, mindre materialespild og præcise snit, hver gang! Prøv på egen hånd at skære med AMIGO og få en snak med Kobots om hvordan AMIGO kan gøre en forskel på netop jeres projekt.

Kobots mission er at gøre håndværkere og bygningsarbejdere stærkere, sundere og hurtigere gennem automatisering af manuelle processer. Med AMIGO vil Kobots forenkle vigtige arbejdsprocesser i byggebranchen og gøre dem nemmere, hurtigere og mere skånsomme.

Oplev AMIGO – skærerobotten til byggeriet og tømrerens Smart Tool.

 

Er du blevet nysgerrig og har du lyst til at komme helt tæt på og opleve hvordan en skærerobot kan gøre en forskel for dig som tømrer, mens du nyder frokosten? Tilmeld dig eventet her: https://kobots.com/da/smart-tool-tour/

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KOBOTS A/S

Rolundvej 23
5260 Odense
Danmark
KOBOTS A/S

Send til en kollega

0.078