23948sdkhjf

Lavenergihuse med Futura+I vinduer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Idealcombi A/S

Rækkehusene på Fuglehegnet, Skødstrup er ægte lavenergihuse med energimærkning A2020.

Til byggeriet er der valgt Futura+i vinduer og Nation IC døre fra Idealcombi for at imødekomme de skrappe krav i energimærke A2020. Rækkehusene er opført af HolmHuse.

“Danmarks bedst energivinduer”

”Vi har en mission om at bygge kvalitetshuse fra inderst til yderst og har konsekvent valgt Idealcombi som leverandør af vinduer, fordi de har Danmarks bedste energivinduer på markedet” udtaler Søren Holm, CCO hos HolmHuse.

Han supplerer: ”Vi bygger ægte lavenergihuse, der uden ekstra investeringer mere end opfylder de skrappeste krav i energimærke A2020. Vi bygger i kvalitetsmaterialer med minimal vedligeholdelse og med fokus på bæredygtighed”.

Futura+i
Futura+i er indadgående med alle fordelene fra søsterserien Futura+. En helt igennem komplet serie, som sikrer stort lysindfald, slanke linjer, energibesparelse og hvor funktionaliteten er helt i top. Til forskel fra Futura+ har Futura+i også aluminiumsprofil på indersiden, hvilket gør serien til det perfekte valg for en totalt vedligeholdelsesfri løsning udvendigt som indvendigt.

Idealcore™
Mellem konstruktionens udvendige og indvendige aluminiumsprofil har vi indbygget en højisolerende kerne af Idealcore™, som giver vores vinduer og døre banebrydende lave værdier i den samlede energiberegning. Det uforgængelige Idealcore™ sikrer vedligeholdelsesfrie overflader i vinduets ’våde’ karmzone, hvilket resulterer i længere levetid og lavere totaløkonomi.

En vinduesserie, der konstruktionsmæssigt og energimæssigt holder langt ud i fremtiden.

Til dørpartierne er der valgt Nation IC til både terrassedør og facadedør.

Rækkehusene på 116 m2. og der er er carport og skur til hver enkelt bolig.

Leverandør: Holm Huse A/S


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Idealcombi A/S

Nørre Allé 51
7760 Hurup
Danmark
Idealcombi A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125