23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AB opnæsgård - Storstilet energirenoveringsprojekt

Danmarks største andelsboligforening vælger Idealcombi A/S som leverandør af vinduer til omfattende renoveringsprojekt

Som en del af vedligeholdelsesstrategien i Andelsforeningen, A/B Opnæsgård, blev det besluttet, at iværksætte en omfattende energirenovering, hvor samtlige vinduer skulle udskiftes.

Formålet, at:

  • Minimere varmetabet gennem vinduerne
  • Opnå besparelse på den samlede energiregning
  • Sikre mærkbart reduceret støjniveau
  • Skabe bedre indeklima og generel komfort for beboerne

Valget faldt på Idealcombi A/S som leverandør af vinduer.

Frame I & Frame IC vinduer  – et fremtidssikret valg

Foreningen skifter vinduer på den ene facade, hvor eksisterende dreje-kip vinduer i plast erstattes af et mere nutidigt Frame I dreje-kip vindue, samt til det udadgående Frame IC vendbare vindue.

Med dette valg opnås ensartethed på facaderne og minimal vedligeholdelse, da begge typer vinduer er udført som træ/alu. vinduer.

Udover fokus på energi og funktion har foreningen valgt at benytte lydglas for at imødekomme de evt. støjgener, der måtte være.

Renoveringen foregår over flere etaper og forventes afsluttet i 2022. For at imødekomme to forskellige typer af byggerier, er der til renoveringens 1. del valgt Frame IC (vendbart vindue). Til 2. og 3.  etape er der valgt Frame I (indadgående dreje-kip).

”Idealcombi var bedst på kvalitet” 

Formand for A/B Opnæsgård, Niels Stærup, udtaler: ”Idealcombi var bedst på kvalitet og opfyldelse af de krav, der stilles til nutidens vinduer. Desuden var det dét vindue, som levede mest op til de krav beboerne havde til nye vinduer”

Niels Stærup fortsætter: “Som Danmarks største andelsboligforening går vi meget op i leveringssikkerhed, og sikkerhed for, at der kan skaffes reservedele i mange år ud i fremtiden, når vi laver store renoveringsopgaver”

Thomas Christiansen, bestyrelsesmedlem i A/B Opnæsgård, supplerer omkring valget af leverandør til opgaven: “Idealcombi var de mest professionelle og troværdige – og vi var trygge ved, at de kunne levere over en længere byggeperiode”.

Han afslutter: “Prisen var konkurrencedygtig men ikke afgørende”.

A/B Opnæsgård

A/B Opnæsgård, som ligger blot et par kilometer fra Rungsted Havn, er med sine 574 lejligheder Danmarks største andelsboligforening. 

Foreningen har eksisteret siden 2004.

Peter Henningsen, bestyrelsesmedlem i A/B Opnæsgård fortæller omkring foreningen: “Andelsboligforeningen renoverer og moderniserer løbende bygninger og anlæg – bl.a. med separering af regnvand fra kloakvand, nye elinstallationer og udskiftning af vinduer til energirigtige 3-lags vinduer”.

Rådgiver: Omni Bygningsrådgivning

Omni bygningsrådgivning var bygherres totalrådgiver på projektet og stod for både projekteringen samt tilsyn under udførsel til og med aflevering

Entreprenør: Hovedstadens Bygningsentreprise A/S

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328
P nummer: 1001588780

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062