23948sdkhjf

Webinar om skridsikre gulve til fødevareindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Master Builders Solutions Denmark A/S

Hvordan sikrer du et trygt og sikkert arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med skrappe hygiejnekrav i fødevareindustrien? Få svaret i webinar med Ucrete-ekspert Robert Bentley d. 12. maj.

Webinar om skridsikre Ucrete gulve til fødevareindustrien

At sørge for et sikkert og trygt produktionsmiljø kan være udfordrende i fødevareindustrien. Processerne er ofte våde eller fedtede, og risikoen for spild og tilsmudsning af gulvet er ekstremt højt. Det betyder, at valget af gulvets skridsikkerhedsgrad er en af de vigtigste dele af specifikationen.

Balance mellem skridsikring og rengøringsrutiner

Det optimale valg af skridsikkerhed handler bl.a. om at finde den rette balance mellem overfladeprofil (skridsikringsgrad) og rengøringsintervaller.

Et hygiejnisk produktionsmiljø skal sikres, og overfladen skal være slidstærk og modstandsdygtig over for ætsning, spild eller rengøring med meget varme væsker, damprensning, stødbelasning m.m. Endelig er det vigtigt, at gulvet forbliver skridsikkert i hele dets levetid.

Med dette i tankerne vil vi gerne invitere dig til et webinar om valg af den optimale, skridsikre gulvløsning til føde- og drikkevareindustrien.

Du vil lære om:

  • De faktorer, der påvirker skridsikkerhed i fødevareindustrien
  • Oplysninger om standarder og testmetoder
  • Betydningen af skridsikkerhedens holdbarhed/slidstyrke

Webinaret er gratis og varer 1 time plus 15 minutter til deltagernes specifikke spørgsmål.

  • Oplægsholder: Robert Bentley, Global Product Manager Ucrete, Master Builders Solutions
  • Dato: 12. maj kl. 15:00 (CET)
  • Sprog: Engelsk
  • Varighed: 1 time + 15 minutter til spørgsmål og svar

TILMELD DIG HER!

Læs mere om hvorfor Ucrete gulve er velegnede i levnedsmiddelindustrien.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Master Builders Solutions Denmark A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
Master Builders Solutions Denmark A/S

Send til en kollega

0.087