23948sdkhjf

Spuledyser til speciale opgaver

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Dyser til enhver opgave

Der findes lige så mange forskellige spuledyser som opgaver. Her præsenteres nogle af dem. 

USB Düsen Spuledyse til fremføring af sonde G1/2”: Denne dyse renser røret samtidig med at sporing af sonde udføres. Det drejer sig om en G1/2” dyse, og den har et ydelse minimum af 30 liter per minute. Derudover kan den anvendes i rør fra DN 80 mm til DN 200 mm. 

Så findes der USB Düsen kamerdyse 3/8” til mindre rør. Denne kameradyse er egnet til fremføring af TV-inspektionskamera, og så renser den røret samtidig med at TV-inspektionen udføres. Den er udstyret med en G3/8” dyse, og den har et ydelse minimum af 30 liter per minute. Den kan anvendes i rør fra DN 80 mm til 200 mm, og bestilles til 8 eller 10 mm rørål. 

USB Düsen Kugle skævdyse G1/2”: Skævdysen er kun boret i den ene side, så den kan styres ind i grenrør ved at dreje på spuleslangen. Fronstråle kan afblændes med den tilhørende blinddyse. Denne skævdyse er udstyret med en G1/2” dyse, og den har en ydelse fra 40 til 120 ltr./min. Den kan anvendes i rør fra DN 50 mm til DN 150 mm. Derudover kan den bestilles i andre størrelser fra G1/4” til G1 ¼”, som kan anvendes i rør fra DN 40 mm til DN 300 mm. 

En USB NozzCam 3D kameraspuledyse kan kobles direkte på spuleslange i ¼”, ⅜” eller ½”. Den er egent til spuling og TV-inspektion i samme arbejdsgang. Den bruger en vandmængde fra 20 til 80 ltr./min. Ved brug af denne kamerspuledyse har man optisk kontrol under hele renseprocessen på grund af videooptagelsen. Den er nemt at håndtere og dreje op i grenrør. Den har en drejbarhed fra DN 125 mm 87° Monitor 8” TFT skærm med tryk på display og en kabellængde på 60 meter. 

Og så findes der den C-TV Spuleslange 10 meter med ⅛” dyse med 6 bagudrettede stråler. Denne dyse tilsluttes til spuler via ½” omløbermøtrik, herved undgår du at skulle bruge den store spuleslange til de små jobs, ideel til køkkenafløb og lignede rør. 

Hvis du gerne vil vide mere om specialdyser ti, sonde, kamera og meget mere kan du gerne skrive til kontakt@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fire hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, og Andet Udstyr. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.115