23948sdkhjf

Én kran - masser af muligheder - Kraner fra Fyns Kran Udstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fyns Kran Udstyr A/S

På dette danske rensningsanlæg er valget også faldet på en Thern Davit-kran når der skal udføres service af propelomrører med fokus på pris, fleksibilitet og ikke mindst arbejdsmiljø!


Der er flere gode grunde til at denne kunde valgte Davit-kraner fra Thern: "Vi havde brug for en kran til at løfte nogle store propelomrører op fra tankene, så de kunne blive serviceret. Vi havde kigget på mange forskellige kraner men Thern kranen, vandt på pris og fleksibilitet. Vi lagde vægt på, at den skulle kunne flyttes, altså at den var fleksibel og mobil, så vi ikke skulle have 8 kraner til at stå. Og så var det også vigtigt at den var udført i rustfri stål, da den skal stå udenfor året rundt. Jeg vil ikke udelukke at vi i fremtiden, måske køber nogle flere baser, som kan placeres strategiske steder på vores renseanlæg, så vi kan lette arbejdsmiljøet med den samme kran som vi allerede har stående."
Kan du også se idéen i en Thern kran i din virksomhed? Se mere om Davit-kranerne fra Thern her 

Se også vores udvalg af kraner hos Fyns Kran Udstyr 


#davitkraner #davitcranes #fokuspåpris #fokuspåfleksibilitet #fokuspåarbejdsmiljø #therncranes #kraner #spildevand #service #rensningsanlæg #fku #fynskran #fynskranudstyr #wedolifting

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Danmark
Fyns Kran Udstyr A/S

Send til en kollega

0.094