23948sdkhjf

VIDEO: Et digitalt adgangssystem med dørtelefon app

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantron A/S

Se hvor nemt beboere på Edisonsvej i Odense benytter sig af et digitalt adgangssystem fra Scantron. Det fremtidssikrede adgangssystem er en central del af bygningen og består af dørtelefoni med app og elektronisk adgangskontrol.

På hjørnet af Edisonsvej i det centrale Odense, har Olav de Linde opført en ny kvalitetsejendom med 20 lejemål. Den nye ejendom er en del af Thrige-Firkanten, som også består af boligbyggerierne på Tolderlundsvej og Bredstedgade på Thrige-grunden i Odense. Ved endt byggeri tilbydes i alt 124 attraktive lejeboliger med en attraktiv placering tæt på både banegård, indre by og havn.

Scantrons digitale adgangssystem er integreret i hele bygningen, hvor der er installeret digital dørtelefoni med app, postkasseanlæg med digitale navne-displays og elektronisk adgangskontrol. Det betyder at beboerne på Edisonsvej kan tilgå hele bygningen ved brug af én personlig adgangsbrik. Samme adgangsbrik benyttes ved hoveddøren, bagdøre, bygningens digitale postkasseanlæg og ved lejlighedsdøren. Den fremtidssikrede dørtelefoniløsning med Scantrons MultiApp®, gør det muligt for beboerne at modtage dørkald direkte på deres smartphone. Det giver en fleksibel hverdag, hvor både postbuddet og gæster kan lukkes ind selvom man ikke er hjemme.

Se det digitale adgangssystem i brug ved tryk på videoen eller læs mere om hele projektet her.

ET SAMLET SYSTEM
Ved hovedindgangen til Edisonsvej er der monteret en digital MIxCompact dørstation. Dørstationen har indbygget video og et digitalt LCD-display til visning af beboernavne. Alle dørkald modtages direkte på beboernes smartphone via Scantrons MultiApp®, der også fungerer når beboeren er på farten. Beboernavnene i dørstationen er integreret med opgangens postkasseanlæg med digitale navne-displays. Dette gør det nemt for ejendomskontoret at opdatere navne ved til- og fraflytning. Ved bygningens bagdøre er der monteret Nexus læsere, hvor beboerne får adgang ved scanning af deres personlige adgangsbrik. Samme adgangsbrik benyttes ved lejlighedsdørens SensoLock®, som er en smart elektronisk dørlås.

DET DIGITALE EJENDOMSKONTOR
Ejendomskontoret på Edisonsvej opdaterer alle beboernavne og adgangsbrikker online. Det sparer ejendomskontoret for mange tidskrævende og fysiske opgaver, som i stedet håndteres digitalt. Fra den webbaserede software er det nemt at håndtere beboernes adgangsbrikker samt opdatere de digitale navne-displays i systemet. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantron A/S

Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
Scantron A/S

Billeder & videoer

Edisonsvej er en del af Thrige-FirkantenDigital dørstation og digitalt postkasseanlægScantron MultiApp er en dørtelefon appAdgangskontrol med adgangsbrik

Send til en kollega

0.141