23948sdkhjf

Altro Whiterock ™- Fabelagtig i 40 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

I år markerer vi i Altro 40-årsjubilæet for vores innovative Altro Whiterock-vægsystem

Altro Whiterock er en brandsikker, udpresset PVC-U plade, som var den første modstandsdygtige, hygiejniske løsning på de problemer, der er forbundet med fliser og malede overflader.

Fra den første hvide plade for 40 år siden, som efterfølgende er blevet styrket og forbedret i samarbejde med kunderne, til i dag, er vores Altro Whiterock serie blevet udvidet og udviklet til at omfatte et utal af farver, designs og overflader.

Bauhaus inspireret
Du kan finde Altro Whiterock i mange designstyrede, Bauhaus-inspirerede omgivelser over hele kloden. Bygninger og design fra Bauhaus er ofte kendetegnet ved at have rene linjer, simple former og enkle farver – et rent udtryk. Men Bauhaus er mere  idé om, hvordan kunstnere, arkitekter og designere skal arbejde, end det er én bestemt stil.

Richard Kahn, som er administrerende direktør for Altro Group, siger:
"Jeg er meget stolt over at have været en del af Altro Whiterocks udvikling og fortsatte vækst. Jeg tror på, at markedet har et stort vækstpotentiale - vægbeklædning er stadig et ret nyt koncept for nogle af vores kunder.  Med fire årtiers erfaring er vi godt placeret til at udfordre og støtte innovation og nye idéer på dette marked, som er i hurtig forandring."

Alternativ til fliser
Altro Whiterock er et højeffektivt alternativ til traditionelle keramiske vægfliser, der virkelig er "designet til muligheder, som er skabt til   mennesker". Det er en hygiejnisk og rengøringsvenlig løsning, der er robust og kan modstå stød og skrammer, og som har vist sig at bidrage til at fremme velvære.

Altro Whiterock-produkter er installeret verden over på hospitaler og i medicinske faciliteter, på plejehjem, i børnehaver, på gymnasier, på skoler og i detailhandel.

Kurser i installation
Med vores Walls Training School tilbyder vi kursusdage, som hvert år giver mere end 150 personer et overblik over og viden om Altro Whiterock-produkter og deres installation. Vi tilbyder også et endags kursus i specialsvejsning.

Del dine minder fra de sidste 40 år og deltag i vores aktiviteter: "Altro Whiterock: Fabelagtig i  40 år”.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.079