23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAU Science & Innovation Hub nærmer sig afslutningen

Byggeriet af AAU Science & Innovation Hub (AAU SIH) står snart færdig og inden længe kan de studerende og underviserne flytte ind i den nye bygning. Hos Hustømrerne ser man frem til afleveringen af et projekt, der har været præget af gode partnere.

AAU Science & Innovation Hub (AAU SIH) er en udvidelse af Aalborg Universitet, der skal være et knudepunkt for tværvidenskabelig forskning, innovation, entreprenørskab, talent- og virksomhedsudvikling. Et sted hvor fremtidens kreative og entreprenante talenter udklækkes.

Cobe Arkitekter har hentet inspiration fra de største iværksætterideers fødsel: Garagen. Det er bl.a. gjort ved at skabe en masse små og åbne rum, der på en og samme tid giver plads til fordybelse, samtidig med at de åbner op for omverden og dens nysgerrige blikke, hvilket i sidste ende leder til samtaler og ideudveksling på tværs af de mange ”videns”garager.

Det ambitiøse projekt er realiseret ved hjælp af en generøs donation fra A.P. Møller Fonden.

God ledelse under byggeriet

Hos Hustømrerne, der står for tømrer og glasentreprisen, ser man også frem til den endelige indvigelse:

- Vi er stolte over at være en del af dette projekt, hvor vores dygtige tømrere og glarmesteren især har arbejdet med utallige glasskillevægge, perforerede metalvægge og træpaneler. Det har på mange måder været en spændende sag, der er har været godt styret af hovedentreprenøren MT Højgaard Danmark. Processen er også blevet gjort nemmere af en engageret bygherre i form af Bygningsstyrelsen, der bl.a. har vægtet god kvalitet og et godt arbejdsmiljø, fortæller Simon Ramsdahl Nielsen, der er projektchef hos Hustømrernes afdeling i Aalborg. Han afslutter:

- Vi glæder os til at kunne vise det endelige resultat frem når alt er færdigt og det engang er fyldt med studerende, undervisere og iværksættere.

 

Fakta om projektet:

Bygherre: Bygningsstyrelsen

Kunde: Aalborg Universitet

Bygherrerådgiver: Etos Ingeniører

Totalrådgiver: COBE, STED og Oluf Jørgensen

Hovedentreprenør: MT Højgaard

Fagentreprise (træ og glas): Hustømrerne

Areal: 8.500 m2

Hustømrerne A/S
Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31309514
P nummer: 1003031620

Kontaktperson

AT
Alexander Tengbjerg
Kommunikation og PR
atg@jorton.dk

Send til en kollega

0.078