23948sdkhjf

Messebesøg i England- indbrudssikring i varebiler er vigtigt

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Vi tog turen til England for at se, hvad transportbranchen byder på i 2022. Commercial Vehicle Show i Birmingham er Englands største af sin slags. Masser af nyheder - også inden for sikringsbranchen.

Når man ønsker at yde markedets bedste service kræver det, at man har fingeren på pulsen. Derfor tog vi turen til England for at se nærmere på hvad der rører sig i sikringsbranchen for varevogne og andre erhvervskøretøjer.  Og i de seneste par år har det skortet noget på messedelen, desværre. 

Ud over en stor mængde el-varebiler og generelt el-køretøjer, var  der mange spændende udstillere og leverandører - også flere af vores leverandører.  Behovet for sikring af køretøjer er enormt i England, og de har en masiv erfaring inden for sikringsprodukter. Derfor kom vi ikke dummere hjem. 

Varevognsikkerhed kan- og må ikke undervurderes. Og tesen på messen var, at det helt konsekvnent er de varebiler uden sikring, der i overvældende grad angibes fremfor varebiler med sikring monteret. Det fortæller os, at tyve helt klart fravælger varevogne der er sikret. 

Så med en masse nye input er vi vendt hjem- og forhåbentligt er vi blevet endnu skarpere på at rådgive og servicere når snakken går på indbrudssikring af varebiler.

Har I brug form hjælp, rådgvining eller ønsker at få monteret sikring hurtigt, så kontakt os. Vi monterer hvor varevognen befinder sig, og kan levere med kort varsel. 
Se vores fulde sortiment på www.autolock.dk

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Indbrudssikring i varebiler , hvad rører sig?Erhvervskøretøjer i alle udformninger

Send til en kollega

0.093