23948sdkhjf

Nærboks giver dig Danmarks bedste betjeniiiiing

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nærboks

Faktisk er det dig selv, der betjener Nærboks, og derfor dig selv, der leverer den gode service.

I Nærboks mener vi, at det skal være muligt for alle at hente pakker, tæt på hvor de bor. Det skal være muligt at hente pakkerne i gåafstand fra sin bolig, så man ikke behøver at starte bilen, og det skal være muligt at hente pakker, lige når man vil og det passer en. 

I fødebyen for den succesfulde køkkenkoncern Vordingborg Køkkener, er tid penge, og derfor er Nærboks en billig affære for AB Vordingborg, der har sørget for den bedste betjening inden for pakkeafhentning - nemlig din egen.

I samarbejde med AB Vordingborg har beboerne i Oxholmparken fået sat en Nærboks op, så de hurtigt og nemt kan hente pakker der hvor de bor. Og Nærboks har som altid åbent alle døgnets timer og alle ugens dage, også uden for storbyerne, og i Vordingborg.

Det tager kun et minut at hente en pakke i Nærboks, og du styrer det hele selv via Nærboks-appen. Nærboks er gratis at få sat op, og vi sørger for alt vedligehold. 

Nærboks skaber trafik og sikrer tryghed i området hvor den står, og så kan lokale bruge boksene til deleøkonomi og udveksling af mindre genstande.

Skriv til os på info@naerboks.dk, hvis du også vil have en gratis Nærboks op ved din boligforening, kiosk, forretning eller sportshal.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nærboks

DTU Science Park
Diplomvej 281
2800 Lyngby
Danmark
Nærboks

Send til en kollega

0.111