23948sdkhjf

Robust og prisdygtig RAVAS-1100 palleløfter med vægt.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

RAVAS-1100 har en tolerance på 0,1% af det vejede og fås til 10.695,- DKK inkl. levering.

RAVAS-1100 palleløfter med vægt er RAVAS’ robuste arbejdshest, som vil være din tro væbner til de daglige vejeopgaver i mange år. Palleløfteren er samlet på RAVAS fabrik i Holland og har en kapacitet på 2.000 kg.

Den indbyggede vægt har en tolerance på kun 0,1% af det vejede og visning i 1.0 kg i hele vejeintervallet. Vægten vises i et display med 18 mm. visning. Displayet har egne batterier. Hvis det er nødvendigt at udskrive vejeresultaterne kan der tilkøbes indbygget printerløsning.

TARA-funktionen gør det muligt at lave både brutto og nettovejninger, og du kan lave sammentælling af dine vejninger. På den måde kan du let få et overblik over den samlede mængde flyttet gods på lageret, ved af- og pålæsning eller i din bil, så du undgår at få overlæs.

Palleløfteren er designet til brug udendørs, f.eks. gør boogie lastrullerne det nemmere at komme over kanter og andre forhindringer.  

Prisen er kun 10.695,- DKK plus moms. Der kan leveres alle steder i Danmark, hvor fragtmanden kommer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Let læseligt display på palleløfter med vægt.\nHSØ ApSPalløfter med vægt. \nIndikatoren på RAVAS-1100 orsynes med strøm fra 4 almindelige batterier.\nHSØ ApS.RAVAS-1100 er solid og beregnet til mange års brug ude og inde.\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.11