23948sdkhjf

Stilling IF bruger beachflag til udendørs branding

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Beachflag med logo og tryk er især et ideelt valg til foråret og sommeren, hvor der er rig mulighed for at blive profileret i en lang periode, når der samles mange mennesker udenfor.

Vi har leveret et par beachflag til Stilling IF Cykelklub, som de passende skal bruge i sommersæsonen, så de kan få deres navn og logo ud over rampen.

Skal din forening også bruge udendørs branding til sommeren? Så kontakt os på info@expression.nu eller på telefon 61 65 35 97

Et beachflag er et meget fornuftigt valg prismæssigt, hvilket er optimalt for dig, der ønsker resultater, men ikke er villig til at investere i et komplet udstillingssystem. Selve flaget fylder ikke meget, men når det blafrer i vinden, er det ikke til at undgå at se. Sidst, men ikke mindst, vejer beachflag ikke meget, hvilket gør dem lette at transportere fra sted til sted.

Beachflag kan bruges både indendørs og udendørs og det betyder blandt andet, at du kan gøre brug af dit flag hele året rundt. Om vinteren kan du tage beachflaget med ind i butikken og bruge flaget med en indendørs fod og til foråret kan du stille flaget udenfor, hvor det vil hjælpe dig med at reklamere for din virksomhed og sørge for, at du er synlig for dine kunder.

Der findes lige, fjer, dråbe og firkantet beachflag, som er de mest typiske modeller på markedet. Disse fås i størrelserne small, medium, large og extra-large, som hver især har en særlig højde, bredde og form. Derfor er der mange modeller og størrelser at vælge imellem og der vil altid være mindst én, som passer til dine behov. Du skal også huske at vælge den rigtige fod til dit strandflag. Vores lille beachflag leveres med en letvægtsfod som standard, mens vores medium, large og ekstra-large beachflag leveres med en jordskrue som standard. Du kan altid vælge en anden fod som ekstra tilbehør til dit flag. Vælg mellem en krydsfod, skrue, spyd, en roterende fod, en plastik base eller en ekstra tung fod.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.11