23948sdkhjf

Danske Malermestre nedsætter kontingent for personmedlemmer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danske Malermestre

Personkontingentet er nedsat til 1.500 kroner årligt pr. 1. juli 2022 fra 6.460 kroner for at gøre det mere attraktivt at være medlem i Danske Malermestre.

Det bliver nu markant billigere at være personmedlem i Danske Malermestre, da generalforsamlingen 11. juni enstemmigt besluttede at nedsætte det. Fra 1. juli skal malermestre kun betale 1.500 kroner i kontingent i stedet for nu 6.460 kroner om året.

- Den reele besparelse – fratrukket værdien af lønsumsfradraget – på 3.200 kroner om året vil gøre det mere attraktivt at melde flere ledende medarbejdere ind i Danske Malermestre. Vi vil gerne have flere personmedlemmer, så vi kan få flere til laugsaktiviteter og vores egne Danske Malermestre arrangementer, siger Danske Malermestres direktør Ole Draborg.

Nedsættelsen skal også sikre et generationsskifte i laugene og i Danske Malermestre ved, at organisationen vil få flere unge medlemmer. Og så vil det lavere personkontingent sikre, at flere er medlemmer af Danske Malermestre i forvejen, når de får deres egen virksomhed.

To kontingenter
I Danske Malermestre opereres der med to medlemsbegreber, virksomhedsmedlemmer og personmedlemmer. Aktuelt har Danske Malermestre 1.330 medlemmer, hvoraf de 130 er personmedlemmer.

Virksomhedsmedlemskabet dækker virksomheden og én person, typisk ejeren, mens personmedlemskaber dækker personer ud over denne, og som virksomheden ønsker omfattet af et medlemskab af Danske Malermestre. Ifølge Danske Malermestres vedtægter kan som personmedlemmer optages medejere, bestyrere, konduktører og beregnere, som er ansat i en medlemsvirksomhed.

Der røres ikke ved laugskontingentet eller stemmeret i Danske Malermestre.

Foto Brian Rasmussen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danske Malermestre

Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Danmark
Danske Malermestre

Send til en kollega

0.094