23948sdkhjf

Punktrenovering med glasvæv

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Glasvæv kan bruges til punktrenovering.

Hvornår bruges punktrenovering?

Punktrenovering benyttes ved mindre skader på en kloakledning, hvor man kan nøjes med at udføre reparation på netop det sted, hvor skande befinder sig. Renoveringen foregår uden opgravning og er derfor nem, hurtig og økonomisk. Med denne metode undgår man ofte at skulle i gang med en større kloakrenovering og fordyrende opgravninger. Det er også muligt at anvende metoderne indendørs til faldstammer i stedet for nedbrydning/udskiftning. I alle tilfælde skal rørene renses før installation.

Punktrenovering er altså en metode, som anvendes til punktreparation med glasfiber og silikat kemi af et mindre skadet område. Områdestørrelsen, der kan repareres, afhænger af dimensionen på det skadede rør men går typisk fra 60 cm op til 3-4 meter. Det er muligt at successivt at reparere områder efter hinanden med overlap. Det gør metoden anvendelig fra dimensionsområdet DN 50 - DN 1200 med et samlet reparationsstræk på op til 12-15 meter. 

Hvornår bruges så glasvæv i punktrenovering?

I processen af punktrenovering imprægneres glasfiberen med silikat kemi og placeres midt på packeren. Hvilken størrelse glasvæv man har brug for kommer an på hvilken størrelse packer man har, såvel som skadens omfang. 

Der findes eksempelvis en ny type glasfibervæv som klip selv rulle, som er længdestabil og nemmere at arbejde med i dagligdagen end en gængse Advantex-glasfiber. Eller linTEC PRO liner uden coating, som bruges fortrinvis til silikat punktrenoveringer af bøjninger i stedet for glasvæv. Lineren er strækbar i både længde- og bredderetning for perfekt pasform i bøjninger og undgår dermed at lave folder/knæk som nemt kan opstå med glasvæv. 

Hvis du gerne vil vide mere om glasvæv, punktrenovering og meget mere kan du gerne skrive til kontakt@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fire hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, og Andet Udstyr


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157