23948sdkhjf

Favorabel løsning til en isoleringsopgave

| Medlemsnyhed | Indrykket af Isodan ApS

Effektiv og slidstærk isoleringsmaskine til større isoleringsopgaver

En isoleringsmaskine hvor kapacitet og effektivitet er uovertruffen i denne prisklasse. CM-2400 er designet til isolatøren eller byggefirmaet med mange større isoleringsopgaver, og kan blæse med alle typer isoleringsgranulater såsom glasuld, rockwool, træfiberisolering og papiruld. Se maskinen i aktion her.

Høj hastighed og driftssikkerhed er uden tvivl to vigtige parametre for en isoleringsmaskine, som er på farten hver dag. Vi kan stå inden for at CM-2400 kan leve op til disse parametre. Patenterede effektive opriveraksler og en turbo neddeler sikre at isoleringsmateriale hurtigt bliver luftigt, og kan sendes ud gennem slangerne og ind i bygningskonstruktionen. Både blæsehastighed og materialemængde kan styres vi en trådløs fjernbetjening og uanset om det er løst udblæst på loft eller om isoleringsmaterialet skal pakkes i en lukke konstruktion , så giver de justerbare muligheder præcis det ønskede resultat. Få yderligere viden om CM-2400 ved at klikke her.

CM-2400 er designet af verdensledende producent af isoleringsmaskiner Cool Machines. Cool Machines udspringer af Krendl familien, som har konstrueret og produceret isoleringsmaskiner i et utal af år. Med Cool Machines er det lykkedes at designe fremtidssikre isoleringsmaskiner i en meget slidstærk kvalitet  - og selvfølgelig er de elektriske. Selv CM-2400 kan køre på 230 Volt, hvilket er unikt for en maskine i den størrelse og med de produktionshastigheder.

Med 80 meter slange og i 25 højdemeter leverer CM-2400 op til 900 kilo stenuld i timen i en lukket konstruktion - det er der formentlig ikke andre isoleringsmaskiner, der kan i tilsvarende størrelse og prisklasse.; Se hvordan det kan gøres her.

Såfremt du er interesseret i at købe en CM-2400 indblæsningsmaskine tilbyder vi at komme ud på en konkret opgave, og give dig mulighed for at prøve maskinen af, så du ved selvsyn kan se dens kvaliteter.

Du kan også købe maskinen direkte via vores netbutik: www.isoleringshop.dk

Kontalt os på telefonnummer 5460 9006 eller gå på vores hjemmesider Isodan.dk eller Coolmachines.dk og læs mere om CM-2400.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Isodan ApS

Østervej 2
4960 Holeby
Danmark
Isodan ApS

Billeder & videoer

CM-2400 isoleringsmaskine til indblæsningIsoleringsmaskine til indblæsning af løsuldsgranulat

Send til en kollega

0.11