23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MicroVent gør ventilation diskret

Et godt indeklima er uundværligt. Men kønt ser det sjældent ud, når store ventilationsaggregater proppes ind i bygninger. MicroVent gør dog op med disse problemer samtidig med, at løsningen sørger for et godt indeklima med god brugerkomfort.

Et godt indeklima er uundværligt. Men kønt ser det sjældent ud, når store ventilationsaggregater eller ventilationsskabe proppes ind i bygninger for at løse problemerne med dårligt indeklima. De fleste løsninger kræver desuden enten meget plads eller tager lysindfald fra vinduer, som der i forvejen ikke er for meget af. MicroVent, der lever op til både BR18 og BK20, gør dog op med disse problemer samtidig med, at løsningen sørger for et godt indeklima med god brugerkomfort.

JK Pavilloner fra Egtved er et af de byggefirmaer, der har fået øjnene op for mikroventilationsløsningen, MicroVent fra InVentilate, til sine midlertidige og permanente pavilloner. Modulbyggefirmaet vælger ofte MicroVent til sine projekter, der eksempelvis tæller kontor- og kantinefaciliteter hos Dansteel i Frederiksværk og køkkenfaciliteter på Fredericia Havn.

Ifølge projektchef Brian Jespersen er der særligt én grund til, at JK Pavilloner ofte vælger MicroVent:

”MicroVent ser bare godt ud. Både indvendigt og udvendigt. Indvendigt kan man kun se en diskret dækplade, og udvendigt ses bare en skærm i RAL 7016 som passer til pavillonens øvrige udtryk. Samtidig blokerer MicroVent ikke for lysamaturer modsat andre decentrale ventilationsløsninger, og det får rummene til at virke større, lysere og mere indbydende.”

MicroVent er ideelt til eksempelvis modul- og pavillonbyggeri, fordi de rørløse ventilationsenheder kan installeres, inden modulerne bliver leveret. En sådan plug and play-løsning sikrer en enkel og tidsbesparende montageproces, der kan mærkes på projektøkonomien, fordi tidsforbrug til koordinering af forskellige fagentrepriser minimeres.

Modulbyggeri er ikke bare modulbyggeri. Der kan være stor forskel på mål, design og software, og derfor tilbyder InVentilate altid skræddersyede løsninger, hvor også montagedelen superoptimeres, så der er mindst muligt montagearbejde tilbage til modulbyggefirmaerne.

I den sammenhæng er et tæt og godt samarbejde mellem InVentilate og kunderne vigtigt:

”Vi har gennem de forskellige projekter haft en fin dialog og et godt samarbejde om at udvikle løsninger, der passer til lige netop vores pavilloner,” fortæller Brian Jespersen.

Ud over den fordel som det diskrete rørløse design giver, er en anden stor fordel ved mikroventilation en varmegenvindingsgrad på 85-92% og det meget lave energiforbrug:

”Ventilationssystemers energiforbrug opgøres i SEL-værdi. SEL-værdi for MicroVent ligger på ned til 300 J/m3 luft. Det er mig bekendt det laveste energiforbrug på ventilationsanlæg, der findes på markedet. Sammenlignet med fx central ventilation giver MicroVent en besparelse på op til 85 % på kundens energibesparelse som reelt er driftsomkostninger, og det er altså noget, der kan mærkes for vores kunder – ikke mindst i disse tider, hvor energipriserne er tårnhøje”, fortæller salgschef i InVentilate, Lasse Skourup Andersen.

Inventilate ApS
Orionvej 2
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32446809
P nummer: 1015498141

Kontaktperson

Bo Hansen
Managing Director
+45 25317083 bo@inventilate.com

Send til en kollega

0.031