23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan opnår du en effektiv Field Management

En effektiv og optimeret udførelse af byggeri er en svær disciplin at mestre, og det skyldes til dels at listen over ting, der kan gå galt på byggepladsen alene er lang.

I mange år har både entreprenører såvel som projektledere haft svært ved at få greb om Field Management – og forståeligt nok, for det kan være svært at sikre effektiv udnyttelse af mandskabets arbejdstimer, forebygge materialespild og undgå fejl og forsinkelser – især hvis man ikke udnytter de digitale værktøjer og gør op med ”vi gør bare som vi plejer…” tankegangen.

Men hvor går det typisk galt mellem byggepladsen og kontoret? Svaret er naturligvis langt fra så enkelt, som man kunne ønske sig, men et godt sted at starte er med kommunikationen.
 
Kommunikation som den vigtigste dyd
Field Management handler om at styre koordineringen mellem håndværkere, byggeledere og projektledere, og her er der én ting, der er vigtigere end alt andet – nemlig kommunikation!

Kommunikation er en svær størrelse uden de rette systemer - forestil dig følgende scenarie:
En projektleder modtager et opkald om, at der er foretaget en ændring i el-planen på førstesalen i det byggeri, som han står i spidsen for. Han er ikke selv på byggepladsen, så han ringer videre til elektrikeren, der er på stedet, og fortæller om ændringerne. Samtidig skal han sikre, at håndværkerne får de nye tegninger, så dem vil han aflevere på byggepladsen med det samme – han er bare lige 45 min. derfra.

Hvad sker der så?

Jo, elektrikeren – der netop skulle i gang med arbejdet på førstesalen – kan ikke komme videre, før de nye tegninger er leveret. Det betyder en ufrivillig pause på mindst 45 minutter.

Det er ikke optimalt for den daglige effektivitet, og sker det mange gange kan det have en betydelig indvirkning på både budgetter og tidsplaner. At få de seneste informationer ud til byggepladsen rettidigt øger produktiviteten og sørger for, at opgaver kan afsluttes til tiden – og som en ekstra bonus kan det også reducere mængden af opgaver, der skal laves om.

 
Adgang til de rigtige informationer på det rigtige tidspunkt
God kommunikation hjælper ikke bare de involverede i projektet til at arbejde mere effektivt - det minimerer også risikoen for fejl og forsinkelser på byggepladsen. For at sikre en flydende og rettidig kommunikation er det essentielt, at parterne bruger et system, der sikrer et konstant kommunikationsflow i realtid. Og netop dét muliggør Connex Construction Cloud, der forbinder teams, workflows og opgavestyring ét sted. I førnævnte situation ville både projektlederen og elektrikeren – med telefonen i hånden – kunne downloade den nye el-plan med det samme og se ændringerne, og dermed kunne fortsætte arbejdet uden unødvendige pauser.
 

Kort sagt, er noget af det vigtigste, som du skal have styr på for at kunne arbejde produktivt på byggepladsen, de digitale værktøjer.

Du kan derfor med fordel drage nytte af Connex Construction Cloud, som hjælper dig med at forebygge en lang række af de faktorer, der påvirker din field management negativt!

 

Undgå ineffektivt samarbejde - og saml alle parter ét sted

Med Connex Construction Cloud kan du samle hele projektorganisationen – alt fra bygherre, rådgiver, total- og underentreprenører på én fælles platform, hvilket er med til at give effektive arbejdsprocesser, det rette grundlag for beslutninger og optimal vidensdeling fra start. Alle er på rette spor og forstår, hvad der forventes af dem, hvilket hjælper med at forbedre ansvarligheden og sikre klare kommunikationslinjer.
 
Adgang til projektinformation, BIM og 2D tegninger overalt

Med Connex Construction Cloud får du en cloud-baseret løsning, hvor projektdeltagere fra både projektkontoret og byggepladsen kan tilgå projektinformation, BIM-modeller og dokumenter på både PC og mobile enheder uanset hvor de er. Det betyder, at folk på pladsen altid har direkte adgang til den nyeste information, så de altid kan bygge korrekt, hvilket sparer tid, penge og ressourcer.

 
Få nem og hurtig feedback, når du udfører dit arbejde på pladsen

E-mails, der sendes frem og tilbage og som forsvinder i mængden af kommunikation, er ikke optimalt, hvis man står på pladsen og skal have svar med det samme. Hvis du som projektdeltager har spørgsmål eller identificerer en udfordring på byggepladsen, er det nemt at handle med det samme. Tag et billede, tilføj kommentarer og annotationer og send opgaven direkte til den ansvarlige, når der er brug for afklaring.
 
 
Vær’ et skridt foran og undgå forsinkelser i tidsplanen og budgetoverskridelser

Gennem interaktive dashboards giver Connex Construction Cloud dig et komplet visuelt overblik over det udførte arbejde på pladsen. Her får du mulighed for at identificere opgaver eller andre kritiske forhold, som kan påvirke dine projekters design, tidsplan eller økonomi. Du bliver derfor i stand til hurtigt at kunne agere proaktivt på flaskehalse, udeståender og forsinkelser.

 
Du kan læse mere om, hvordan Connex Construction Cloud hjælper dig med at sikre en effektiv Field Collaboration her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047