23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VEJ-EU ny partner for Vejsektordagene

Vejsektordagene er en populær specialmesse for udstyr og teknologi, som anvendes i den danske vejsektor. VEJ-EU ser frem til fremover at være medarrangør og partner for arrangementet, som holdes den 19. og 20. april 2023.

Vejsektordagene er en specialmesse for aktører i den danske vejsektor, og har som formål gennem fysisk fremvisning  at introducere nyeste udstyr og teknologi indenfor vejbygning og trafiksikkerhed. 

 

Alle, som har været på Vejforum - som er blandt de største faglige fora i Danmark – har også her oplevet messeaktiviteter. Men Vejsektordagene er en opskalering, der imødekommer en efterspørgsel blandt udstillerne om at kunne fremvise meget mere og meget større materiel.

 VEJ-EU har gennem årene stået for og opbygget det store vejfaglige arrangement Vejforum, og står stadig mere tydelig som interessent i vejsektoren. På den baggrund har det været naturligt, at foreningen Sikre Veje og Teknologisk Institut nu supplerer partnerskredsen med VEJ-EU, der fremover vil være med til at sætte præg på Vejsektordagene.

 - Det er naturligt at imødekomme udstillernes ønske om at vise så meget materiel som muligt frem. Det gavner formentlig både produktivitet og konkurrence. Men VEJ-EU byder også ind i partnerskabet med erfaring i forhold til en styrkelse af den konference, som afvikles sideløbende med messen, fortæller sekretariatschef Eva Kartholm, VEJ-EU.

Sikre Veje og Teknologisk Institut ser begge frem til samarbejdet om et styrket koncept for Vejsektordagene, og forventer at kunne give såvel udstillere som besøgende en endnu mere inspirerende, faglig oplevelse ved Vejsektordagene 2023.

Vejsektordagene vil blive afholdt på Teknologisk Institut, Gregersensvej i Taastrup den 19. og 20. april 2023.

 

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.063