23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tactplan: Nyt software til lokationsbaseret tidsplanlægning

Nu er Tactplan - det nye software til lokationsbaseret tidsplanlægning - blevet released. Med lokationsbaseret planlægning kan du spare tid, undgå risici og bygge mere bæredygtigt.

Den lokationsbaserede tidsplanlægnings-metode har gennem de sidste 10 år taget den danske byggebranche med storm. Antallet af daglige brugere er eksploderet, og hvor nogen vælger at kombinere Lokationsbaseret Tidsplanlæning og Gantt, har andre valgt at gå "all in", når først de har fået erfaring med de positive gevinster ved metoden.

I Tactplan kan du arbejde med både den lokationsbaserede visning (flowlines), Gantt-visning og Takt Time-visning. Tactplan samler det bedste fra tre verdener, og sikrer, at alle forstår den tidsplan, de modtager.

Dansk Boligbyg er allerede godt i gang

Dansk Boligbyg har arbejdet med lokationsbaseret tidsplanlægning gennem mange år, og har gennem de sidste mange måneder implementeret Tactplan på flere projekter. Bjarke Apollo, Digitaliseringsansvarlig hos Dansk Boligbyg er positiv og forventningsfuld:

”ENDELIG udvikles et solidt produkt, med en solid platform, baseret på nordiske styringsmetoder. Tactplan er intuitivt, med en enkel brugerflade der gør implementeringen meget lettere. Min ambition er at implementere Lokationsbaseret planlægning på alle vores projekter i løbet af en kort årrække og jeg kan sagtens se, at Tactplan kan være værktøjet, som gør det muligt.

Alle der anvender metoden, oplever en klar forbedring i samarbejdet og arbejdsmiljøet på pladsen.”

Gratis prøveversion og gratis 'one-on-one'-introduktion over web

Hvis det har din interesse, kan du lige nu prøve Tactplan gratis, og samtidig få en personlig 'one-on-one'-introduktion og sparingssession over web så du kan komme godt i gang.

Hvis du vil høre mere om Tactplan eller starte din gratis prøveperiode kan du skrive eller ringe til Kristina Ekkersgaard på mail: ke@exigo.dk og telefon +45 53 55 59 05.

Du kan også læse mere og høre, hvad andre synes om Tactplan, på vores hjemmeside tactplan.com.

Exigo A/S
Katrinebjergvej 93B
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369778

Kontaktperson

KE
Kristina Ekkersgaard
ke@exigo.dk

Send til en kollega

0.207