23948sdkhjf

Udstødningsgas på værkstedet - guide til den rigtige løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Her er en generel gennemgang af udstødningsgasser og hvad den gør - samt hvad vi hos Løwener kan gøre for dig som kunde

Vigtigt med den rigtige udsugning
Så længe vi bruger køretøjer med benzin- eller dieselmotorer, slippes der giftige udstødningsgasser ud, både i atmosfæren og i værksteder og garager. Ved arbejde i lukkede lokaler bliver frisk luft derfor en vigtig ressource for medarbejderne.

Derfor er effektiv udsugning en absolut nødvendighed, og ved at bruge punktudsugning til at fjerne udstødningsgasserne sikres, at kun den forurenende luft fjernes, mens den rene, opvarmede luft forbliver i lokalet.

Punktudsugning giver store energibesparelser sammenlignet med generelle ventilationssystemer, som fjerner såvel udstødningsgassen som den rene, opvarmede luft i lokalet. Samtidig er investeringen i punktudsugning væsentligt lavere.

Løwener har løsninger til alle typer opgaver og alle typer køretøjer:

Til stationære køretøjer i f.eks. værksteder og klargøringshaller anvendes oftest en stationær slangerulle.


Til køretøjer i bevægelse, f.eks. i inspektionshaller, anvendes et skinnesystem, hvor udsugningsslangen følger med køretøjet. Vi kan også levere systemer til udsugning af udstødningsgasser fra diesel lokomotiver.
Til udrykningskøretøjer, som ofte skal forlade garagen med stor hastighed, har vi specielle systemer og mundstykker, som automatisk frigøres.

STORT program af mundstykker:

Vi har selvfølgelig et stort program af mundstykker, så vi kan dække de mange forskellige typer udstødningsrør, som findes på markedet.

Se vores udvalg af mundstykker HER

Er du i tvivl om hvilken løsning der er den rigtige for dig, så kontakt Jan Neumann på 40643003 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11