23948sdkhjf

Sidebars - designet til at mindske skaderne ved påkørsel

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Sidebars pynter ikke kun, de beskytter faktisk mod skader ved påkørsel i lav hastighed. Derved nedsættes reparationsomkostningerne og man undgår alt for slemme skader på varevognen.

Vores sidebars er designet til at reducere risiko for skader og reducerer reparationsomkostninger. Vores sidebars leveres i 304 rustfri stålrør med en diameter på 60,3 mm og en vægtykkelse på 2 mm. det er en høj standard se stress-test af sidebars. Og netop på grund af disse høje standarder er alle vores sidebars  TÜV godkendt (der er ingen højere standard). I vores sortiment finder du forskellige modeller med forskellige finish, så som højglans, børstet eller sort finish. 

Der kan til vores sidebars købes plastiktrin, så man får et skridsikkert trin på sidebaren, smart og enkelt, hvis man ønsker at træde på sidebaren ved ind/udstigning. 


Sidebars kan fås til bredt udsnit af varevognmodeller til alt fra Mercedes, Fiat, Opel, Citroën, Ford, Maxus mf. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Sidebar beskytter mod unødig store påkørselsskader.Sidebar i sort TÛV godkendtSidebar beskytter mod unødig store påkørselsskader.Sidebar i sort TÛV godkendtSidebar beskytter mod unødig store påkørselsskader.

Send til en kollega

0.094