23948sdkhjf

Skruefundamenter til afsværtning og stabilisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af BAYO.S Skruefundamenter ApS

Dansk Hal - Logistikcenter i Solrød - BAYO.S skruefundamenter bruges som en effektiv metode til afsværtning af betonelementerne.

Elementstøtter anvendes til afsværtning og stabilisering af beton- og stålelementer i monteringsfasen samt til afsværtning af vægforskalling.

Med BAYO.S skruefundamenter kan fundamentet til støtten etableres hurtigt og sikkert.

BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle. Stålskruerne med selvskærende spids skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til elementet. Metoden er enkel, hurtig og vibrationsfri.

Skruefundamenter har mange fordele:
✅ Med skruefundamenter er der intet gravearbejde og ingen bortkørsel af jord.
✅ Da der ikke skal støbes med beton, er der ingen ventetid på hærdning. Du skruer skruen i og kan montere elementstøtten straks efter.
✅ Skruefundamenter kan monteres i alle typer jord og i al slags vejr. Du er ikke begrænset af frost, sne eller regn. Derved spares tid og penge, da vejret ikke får byggeriets tidsplan til at skride.
✅ Skruefundamenterne kan skrues op og genplaceres flere gange. Materialerne er ligeledes genanvendelige. Alt dette er til gavn for miljøet.
✅ BAYO.S kan dokumentere træklasterne på baggrund af forskning og et tæt samarbejde med Aalborg Universitet og geoteknikere fra Andreasen & Hvidberg.

Stabile fundamenter
Med BAYO.S skruefundamenter er det hurtigt at opbygge stabile fundamenter til helårshuse, tilbygninger, kolonihavehuse, moduler, elementstøtter, carporte, terrasser ... BAYO.S skruefundamenter forankrer effektivt enhver form for bygning.

Vil du høre mere om, hvordan BAYO.S kan løse lige netop din opgave, så ring til os på tlf. 70 275 275.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BAYO.S Skruefundamenter ApS

Torebyvej 23B
4891 BAYO.S Skruefundamenter ApS
Danmark
BAYO.S Skruefundamenter ApS

Billeder & videoer

Bayos jordskruer til afsværtning og stabiliseringDansk Hal logistikcenter i Solrød på BAYO.S skruefundamenter

Send til en kollega

0.142