23948sdkhjf

Få din gratis billet til E-22 nu!

| Medlemsnyhed | Indrykket af E-22

Danmarks største elektronikmesse løber af stablen på Odense Congress Center fra den 30. august til den 1. september. Som gæst kan du sikre din billet til den længe ventede messe.

Danmarks største elektronikmesse løber af stablen på Odense Congress Center fra den 30. august til den 1. september. Som gæst kan du  sikre din billet til den længe ventede messe.

Skal du med, når hele elektronikbranchen mødes midt i landet til tre dage spækket med nyheder, spændende udstillere, konferencer, workshops og talks?

Registreringen for gæster til elektronikmessen E-22 er netop åbnet, og det betyder, at du nu kan få fingrene i billetter til en af årets vigtigste messer.

Projektleder for E-22, Michael Helm, ser frem til årets messe med store forventninger:

– Nu har vi efterhånden ventet længe på at kunne samle elektronikbranchen, og vi mærker derfor en stor lyst til endelig at kunne mødes igen. Jeg glæder mig til at opleve de mange nyheder, som vores fantastiske udstillere har med. Det bliver især spændende at besøge de to temaområder ”Produktion i Danmark” og ”Udvikling i Danmark” – her er barren virkelig blevet sat højt.

Planlæg dit besøg på E-22
Du kan finde det omfattende konferenceprogram for E-22, ligesom du kan se udstillerliste over de mange udstillere til Danmarks største elektronikmesse. Find begge dele her. 

Vi ses til E-22 på Odense Congress Center fra den 30. august til den 1. september.

Hent din billet til E-22
Du kan nemt og hurtigt registerer dig selv og dine kolleger til E-22 via linket her

Medlemsnyhed

Indrykket af
E-22

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
E-22

Send til en kollega

0.094