23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tredje generation investerer i JCB

Mejdal Entreprenørforretning har netop fået leveret tre fabriksnye JCB gravemaskiner, som blandt andet skal bruges til en bred vifte af opgaver for kommune og forsyningsselskaber.

Morten Sloth Nielsen begyndte at køre JCB rendegraver hos sin far i Mejdal Entreprenørforretning, da han var 16 år gammel. Nu er han fyldt 50 år og har fuldt ud overtaget forretningen som tredje generation. Og nu er der netop investeret i en lidt forsinket fødselsdagsgave, nemlig tre nye JCB gravemaskiner fra Reesink Construction i Ulfborg.

”I virkeligheden går vores historik med JCB tilbage til firmaets start. Firmaet er grundlagt af min bedstefar i 1968, og fra begyndelsen havde vi JCB. I dag er JCB en stor del af maskinparken, fordi maskinerne passer godt til de opgaver, vi har”, fortæller Morten Sloth Nielsen, Mejdal Entreprenørforretning.

De tre maskiner, der er leveret i juli måned 2022, er gravemaskiner i varierende størrelse: En JCB 19-C1, en JCB 50-Z2 og en JCB 100-C2. Det er maskiner, der passer godt til virksomhedens portefølje af opgaver, og som har den førerkomfort, som Morten Sloth Nielsen efterspørger.

Døgnvagt for forsyningen

Mejdal Entreprenørforretning arbejder mest med lokale kunder og har bl.a. Holstebro Kommune og de lokale forsyningsselskaber som kunder, og firmaet har blandt andet døgnvagt for forsyningsselskaberne. Det betyder, at de rykker ud til ledningsbrud og andre akutte opgaver 24/7. Dertil kommer de planlagte opgaver med anlæg og vedligeholdelse af kloak, fjernevarmeledninger, vandledninger og kabler til fiber og el. De resterende opgaver kommer fra lokale byggefirmaer.

”Vi arbejder stort set kun lokalt, og det har gennem alle årene været vores filosofi, at vi ville arbejde så meget i nærområdet som muligt”, fortæller Morten Sloth Nielsen.

Varierende samarbejde gennem tiden

Mejdal Entreprenørforretning har gennem alle årene kørt med JCB men samarbejdet har ikke altid været lige intenst, og gennem nogle år har firmaet købt ind fra forskellige fabrikater.

”Der er som regel flere årsager, når et samarbejde bliver tyndere. I en periode syntes vi ikke, at JCB havde de rigtige maskiner til vores behov, og vi måtte slås lidt rigeligt om priser og vilkår. Men da vi skulle investere i de tre nye gravemaskiner, kunne vi konstatere, at JCB igen var rykket frem i første række med hensyn til ikke mindst førerkomfort, og vi har oplevet Reesink Construction som en skarp og konstruktiv partner. En handel, som kan tage to-tre måneder, drejer sig jo ikke bare om pris, selv om den er vigtig. Det er også et spørgsmål om tillid, kemi og om man helt generelt synes, at man går fra handlen med en god fornemmelse. Begge partner skal jo have noget ud af det”, siger Morten Sloth Nielsen.

Den bedste førerkomfort

I forbindelse med handlen om de tre nye JCB gravemaskiner havde Mejdal Entreprenørforretning maskiner fra flere fabrikater på prøve, men Morten Sloth Nielsen var i sidste ende ikke i tvivl om valget af JCB:

”Vi lægger meget stor vægt på førerkomforten, og den er i top hos JCB. Der er plads i førerhuset, og det er nemt at komme ind og ud af kabinen. Det betyder noget, hvis man er en voksen mand, og de opgaver, vi har, gør at vi ikke bare sidder i sædet hele dagen. Vi skal ind og ud mange gange. Vi lægger også vægt på, at hydrauliksystemerne er i top, og generelt er JCB helt med, når det gælder teknik og kvalitet”, siger han.

Trygheden i hverdagen fylder også en del, når en virksomhed som Mejdal Entreprenørforretning skal holdes i luften. Derfor tæller det også, at Reesink Construction med hovedkontor i Ulfborg er tæt på, så der er nem adgang til service og reservedele, ”selvom maskinerne nu ikke plejer at gå i stykker”, som Morten Sloth Nielsen udtrykker det.

 

Læs flere kundecases her: https://jcb.dk/kundecases/

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Kontaktperson

AB
Andreas Berthelsen
ab@jcb.dk

Send til en kollega

0.047