23948sdkhjf

Hvad bruges bøjningspackere til?

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Bøjningspackere er et praktisk hjælpemiddel ved strømpeforing.

Hvad er punktrenovering?

Punktrenovering benyttes ved mindre skader på en kloakledning, hvor man kan nøjes med at udføre reparation på netop det sted, hvor skaden befinder sig. Renoveringen foregår uden opgravning “No-dig” og er derfor en nem, hurtig og økonomisk løsning. Med denne metode undgås ofte at skulle i gang emd en større kloakrenovering og fordyrende opgravninger. Det er også muligt at anvende metoderne indendørs til faldstammer i stedet for nedbrydning/udskiftning. I alle tilfælde skal rørene renses før installation. 

Hvordan udføres punktrenovering?

Punktrenovering er en metode, som anvendes til punktreparation med glasfiber og silikat kemi af et mindre skadet område. Områdestørrelsen, der kan repareres, afhænger af dimensionen på det skadede rør men går typisk fra 60 cm op til 3-4 meter. Det er muligt successivt at reparere områder efter hinanden med overlap. Det gør metoden anvendelig fra dimensionsområdet DN 50 - DN 1200 med et samlet reparationstræk på op til 12-15 meter. Afhærdningstid circa 1 time ved koldhærdning. 

Hvad er så bøjningspackere?

Normale bøjningspackere er grundet deres konstruktion i stand til at reparere bøjninger fra 45 grad til 90 grad i rørledninger. Der findes også special bøjningspackere, som er i stand til at reparere bøjninger fra 45 grad til 180 grad. Packeren er af gummi med runde aluminiumsender, trækøje og lynkobling. Dette gør brugen af packeren i røret lettere. 

Der findes bøjningspackere i mange forskellige størrelser, så der er en til ethvert rør. 

Hvis du gerne vil vide mere om bøjningspackere og punktrenovering kan du gerne skrive til kontakt@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fire hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, og Andet Udstyr


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11