23948sdkhjf

Ny Country Manager hos Kingspan Insulation Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kingspan Insulation ApS

Ole Madsen starter som ny Country Manager hos Kingspan insulation Danmark den 1. August 2022. Tidligere Country Manager, Scott McMonagle, starter ligeledes nyt job i Kingspan.

Ole Madsen starter som ny Country Manager hos Kingspan insulation Danmark den 1. August 2022. Ole skal stå i spidsen for salgsafdelingen i Danmark, og sikre den fortsætte succes og vækst på det danske marked.

 Tidligere har Ole Madsen arbejdet i store globale virksomheder, og har en bred erfaring med både strategi og salg. Vi glæder os meget til, at Ole starter hos os, og bliver en del af vores fantastiske team.

 Scott McMonagle starter nyt job i Kingspan

Gennem de sidste 12 år har Scott McMonagle været Country Manager for Kingspan Insulation Danmark. Scott har været med fra starten af, bidraget til at starte Kingspan op i Norden, øget kendskabsgraden til vores produkter og ikke mindst skabt stor vækst og succes i Danmark.

De fleste af vores kunder kender Scott med den sjove accent, men de kender ham også som manden der har svaret på alt. Han bliver kaldt mr. Kingspan, og ikke uden grund. Du finder ikke en medarbejder i Kingspan, som har hans viden om isoleringsbranchen og vores produkter.

 Heldigvis forlader Scott ikke Kingspan. Han har I stedet fået tilbudt jobbet som Salgschef for teknisk isolering i Øst og Nordeuropa. Scott skal dermed starte et nyt kapitel, hvor han skal vækste og øge kendskabsgraden til teknisk isolering i hele Øst og Nordeuropa.

 Vi vil gerne takke Scott for alt det han har skabt i Danmark, og ønsker ham alt mulig held og lykke i hans nye rolle.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kingspan Insulation ApS

Langebjergvænget 18C
4000 Roskilde
Danmark
Kingspan Insulation ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109