23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Freund Elektronik overtager agenturet af Westerstrand i DK

Freund Elektronik A/S udvider sin produktportefølje ved overtagelse af agentur på svenske Westerstrand tidssystemer. Overtagelsen sker efter Freund Elektronik har købt lager og kundelister fra virksomhed Dantid ApS (tidligere Dansk Tidskontrol A/S).

Agenturen som overtagets fra Dantid ApS, hvor der allerede findes mange eksisterende kunder som derved overtages af Freund Elektronik. Jørgen Freund, CEO hos Freund Elektronik A/S fortæller om overtagelsen; ” Vi har per d. 1. maj i år indgået en aftale med Dantid, om overtagelse af forhandling på Westerstrands produkter. Dantid vil melde det ud til alle sine nuværende kunder i løbet af sommeren”. I mellemtiden vil det fortsat være kunder, der kontakter Dantid, men de vil blive henvist både telefonisk og via virksomhedens hjemmeside, til Freund Elektronik.

Jørgen Freund fortæller endvidere at; ”vores nye og eksisterende samarbejdspartnere, som installerer vores produkter hos slutbrugerne, får nu en ekstra mulighed at sælge en mere komplet løsning, til deres kunder.

Westerstrands produkter er velkendte brand både i Danmark og resten af verden.  Westerstrand Urfabrik AB i Törneboda har over 100 års erfaring fra produktion af tidssystemer og har i dag over 400 ansatte. Den svenske virksomhed startet sin produktion til det svenske marked allerede i 1906. Hos Freund Elektronik er medarbejderne bekendt med produkterne i forvejen, da man allerede har haft et tæt samarbejde med Dantid, om at sælge Westerstrands produkter til udvalgte projekter.

Den store forskel er at Freund Elektronik A/S nu har overtaget agenturen og dermed al distribution og salg til eksisterende og nye kunder af Westerstrand Ure og tidssystemer i Danmark, Grønland og på Færøer  

 

Freund Elektronik A/S
Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11790984
P nummer: 1000276879

Kontaktperson

MHGB
My H. G. Böckman
Marketing koordinator
+45 81905191 mb@freund.dk

Send til en kollega

0.053