23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kunderne ringer stadig til S.E.G. Miljø

For godt et år siden blev S.E.G. Miljø A/S købt af Holbøll A/S. I anledning af den første fødselsdag, kigger vi nærmere på grundvandssænknings-firmaets nye rolle som datterselskab.  

Da Benny Petersen, direktør for S.E.G. Miljø, i sommeren 2021 valgte at sælge sit velfungerende firmaet, var det med ønsket om, at S.E.G. Miljø fortsat ville være selvstændigt.  

”Det er klart, at jeg hellere ville sælge til et firma, der udvikler det, SEG allerede er. Fremfor til et firma, der bare tager vores kunder og udstyr, for så at lukke butikken,” fortæller Benny Petersen.  

Opkøbet skulle ikke være en overdragelse, men et løfte om et fremtidigt samarbejde mellem S.E.G. Miljø og køberen. Hvis et køb skulle fungere, måtte køberen dele S.E.G. Miljøs værdier og visioner. Og det gjorde Holbøll A/S.  

”Der er desværre en tendens til, at de små entreprenører mister deres samarbejdspartnere i f.eks. grundvandssænkning, fordi store selskaber opkøber branchens små niche-selskaber,” fortæller Carl-Ole Holbøll, Holbøll A/S’ administrerende direktør, og fortsætter. ”Holbøll kan og skal ikke fylde S.E.G. Miljøs ordrebog. SEG er som det altid har været, og de personer, der har brug for deres kompetencer, skal fortsat kunne bruge dem.” 
 
Samarbejdet mellem Holbøll og SEG Miljø  
Holbøll var ligesom resten af S.E.G. Miljøs kunder afhængig af det selvstændige S.E.G. Miljø. Da der gik rygter om, at firmaet fik tilbud fra konkurrenter i branchen, tog Carl-Ole straks kontakt til Benny. Det tog mindre end 48 timer at forhandle en aftale på plads. Og så var S.E.G. Miljø en del af Holbøll.  

”Det gik meget hurtigere, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Men vi var jo enige om, hvordan det skulle gøres. Der var ikke nogen forhandling til at trække det i langdrag,” Benny Petersen.  

Carl-Ole og Benny delte samme vision for S.E.G. Miljø. Først og fremmest skulle de fortsat være selvstændige. Holbøll vil ikke blande sig i hvem de arbejder med, og hvordan de udfører deres arbejde. Dernæst skulle S.E.G. Miljøs projektledelse være en del af Holbølls projektledelse og deltage i interne møder og uddannelse. Og sidst ville Holbøll hjælpe S.E.G. Miljø med at realisere sine ambitioner om udvikling.  

Det har indtil videre omfattet rekruttering af afdelingschefen Jan Jensen, indkøb af nyt udstyr og udvikling af en ny kompetence, geoteknik, som S.E.G. Miljø kan tilbyde sine kunder fra august 2022.  

”Jeg er helt vild med den udvikling, vi er i gang med nu. Mine evner rakte kun til at vedligeholde det firmaet allerede var og kunne. Hvis vi skulle blive til mere, var der brug for nye kræfter,” fortæller Benny Petersen.

Holbøll A/S
Lov Enghavevej 26
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18296675
P nummer: 1001474497

Kontaktperson

SK
Stine Kielstrup
PQ Kommunikation medarbejdere
sbk@holboell.dk

Send til en kollega

0.046