23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar på energien, reducér CO2 udslippet og undgå legionella

AKB, København udlejer og administrerer over 9000 boliger i 75 afdelinger i København. AKB, København arbejder aktivt med FN's verdensmål og har også meget fokus på en bæredygtig udvikling.

Sænk vandtemperaturen uden problemer
Som led i den proaktive udvikling og vedligeholdelse af ejendommene har AKB, København valgt at teste Hycleen Automation System – et avanceret cirkulationsstyringssystem.

Hycleen består af  en master og op til 50 intelligente ventiler som styres af masteren. Hycleen gør det nemmere at opfylde drikkevandshygiejnestandarder i store bygninger og reducerer energiforbruget til produktion af varmt vand. Hycleen sikrer stabile vandtemperaturer, skyller rørene, vedligeholder cirkulationsventilerne og logger alle data. Vandtemperaturen kan dermed sænkes uden at øge risikoen for legionella.
Alle data kan aflæses og styres af Hycleen masteren og evt. tilkobles et CTS-anlæg.

Automatisk indregulering
Det første test-anlæg bestående af en master og 12 ventiler er installeret i Mimersgade på Nørrebro. Installation og indregulering blev udført af Finn L. & Davidsen A/S. Særligt indreguleringen er en enkel sag, da anlægget efter opstart selv lokaliserer de enkelte ventiler og tilpasser sig de indstillinger man taster ind på masteren.

Er du også interesseret i at:

  • spare på energien til opvarmning af brugsvand,
  • reducere CO2 udslippet 
  • undgå legionella

så vil vi med glæde demonstrere anlægget og svare på alle spørgsmål. Vi er klar på tel. 70 22 19 75.

Nysgerrig på mere ?

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.046