23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Masser af BIM-kurser resten af året

Vil du opgraderes på dine BIM-kundskaber? Så er der mange muligheder for at komme på Archicad-kursus i løbet af de kommende måneder.

Efter flere ugers ferie er hverdagen så småt ved at indfinde sig for de fleste af os. Og måske vil du benytte tilbagekomsten til at øge dine BIM-kompetencer? Hvis det er tilfældet, så er der gode nyheder: Vi har opdateret kursuskalenderen for resten af året, så der er masser muligheder for at lære Archicad, der er et af markedets mest intuitive BIM-programmer.

Hos Graphisoft Center Danmark afholder vi løbende kurser i Archicad, hvor vi både udbyder Archicad Basis grundkursus, samt overbygningskursus for henholdsvis projekterende og landskabsarkitekter.

Du kan også tilmelde dig kurser i en række BIM-relaterede emner som LCA-beregninger og IFC-udveksling. Derudover har vi løbende Tips & Tricks webinars, hvor du bliver klogere på forskellige emner inden for BIM, ligesom vi hen over året arrangerer en række fysiske events.

 LÆS OGSÅ: Gratis Tips & Tricks webinar om BIM-baserede LCA-beregninger

Kursisterne fortæller ...
Vi evaluerer alle vores kurser, så vi er sikre på, at undervisningen er relevant. Her er hvad kursisterne skriver:

”Det er fantastisk at have undervisere, der ved så utroligt meget om deres medie. Jeg har fået dobbelt så meget info, som jeg havde forventet og føler mig godt hjulpet gennem hvert trin.” Leah Löffler, Landskabsarkitekt MDL.

”Jeg synes faktisk bare, det var fint og godt!” Julie Johansen, Arkitekt MAA.

”God, grundig og meget pædagogisk gennemgang af Archicad.”  Mads Kjær Vestergaard Poulsen, Cand.polyt.arch.  

”Det er ekstremt intuitivt at følge underviserens fremgangsmetode, der gør undervisningen mere interessant og sikrer en stor læringskurve.” Aske Bugge, stud.arhc Arkitektskolen Aarhus.

LÆS OGSÅ: DesignLCA giver dig overblik over dit projekts klimaaftryk

Se kalenderen for BIM-kurser og arrangementer
Vi håber, du finder et kursus, der lever op til dine behov – og husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker.

 Du finder alle vores kurser og arrangementer her →  

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.046