23948sdkhjf

DOLLE Nordic lancerer rigtig hovedtrappe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dolle Nordic A/S

DOLLE Nordic har netop lanceret en ny hovedtrappe designet til brug mellem boligens forskellige plan, og til trods for at DOLLE Nordics sortiment består af et hav af trapper, er selve hovedtrappe-kategorien en nyhed i virksomhedens sortiment.

DOLLE Nordic, som foruden sit velkendte lofttrappesortiment også er kendt for forskellige trappeløsninger, har netop lanceret en ny trappe, DUBAI, der i daglig tale kan betegnes som en rigtig trappe. DUBAI er designet til brug mellem forskellige plan i en flerplansbolig, er startskuddet i virksomhedens nye hovedtrappe-kategori og er kendetegnet ved top-komfort og et hav af design-selv muligheder.

Ny produktkategori
DOLLE Nordic har et bredt sortiment af trapper, der inkluderer både pladsbesparende trapper, spindeltrapper og hemsetrapper, og med en kortere længde og mindre udladning i rummet kategoriseres disse trapper som såkaldte sekundære trapper designet til at skabe adgang til enten hems eller andet beboeligt loftsrum. En hovedtrappe har en højere grad af komfort og er derimod designet til brug mellem forskellige plan i en flerplansbolig, og som noget helt nyt har DOLLE Nordic netop lanceret en trappe i denne produktkategori. Kasper Bjerregaard, National Key Account Manager i Danmark, udtaler om den nye produktlancering:

-          DOLLE Nordic er veletablerede indenfor sekundære trappeløsninger, og derfor så vi det som et naturligt skridt at bevæge os ind i hovedtrappe-kategorien. Dette gør vi både, fordi vi som trappeudbyder også skal kunne tilbyde løsninger til så central en trappe i en flerplansbolig, og fordi vi oplever en stor efterspørgsel på trapper, der er bare en anelse mere komfortable at anvende end de sekundære trapper, som vores sortiment hidtil har bestået af. Og derfor kommer DUBAI-trappen nu ind i billedet.

Komfortabel hovedtrappe
En hovedtrappe er en central del af helheden i en flerplansbolig, og i Danmark er der ingen direkte lovkrav til, hvordan en hovedtrappe skal være udformet. Bygningsreglementet har dog præsenteret en række anbefalinger til trapper mellem forskellige plan, så de fremstår sikre og funktionelle. Med en solid trappe- og trinbredde, behagelig trindybde og trædeflade, komfortabel stigningshøjde og et højt gelænder, klassificeres den nylancerede DUBAI-trappe som en såkaldt hovedtrappe i overensstemmelse med bygningsreglementets anbefalinger. DUBAI-trappen tilbyder dermed en ekstraordinær sikkerhed, brugervenlighed og komfort og adskiller sig på den måde fra DOLLE Nordics øvrige sekundære trapper, der udover at være designet til hems eller andet loftsrum, i højere grad er karakteriseret af mest mulig pladsbesparelse i boligen.

Design-selv løsning
Foruden at være en komfortabel trappeløsning, tilbyder den nylancerede trappe et hav af design-selv muligheder. Trappen er designet med en unik, justérbar konstruktion, som gør, at forbrugeren frit kan tilpasse trappen til sit hjem og sine behov. Nærmere bestemt kan trappehøjden, stigningshøjden og udladningen i rummet frit justeres, så det passer til den enkelte. Derudover appellerer trappen til dén type forbruger, der selv ønsker at sætte sit præg på trappen, når det kommer til både konstruktionens farve, trinnenes træsort og gelænderets udseende. Kasper Bjerregaard, National Key Account Manager i Danmark, udtaler:

-          Udover at være en komfortabel trappeløsning til hjemmet, så taler den nylancerede DUBAI-trappe også direkte ind i tendensen for ’customization’, ligesom de fleste af vores trapper i øvrigt gør. Dette betyder altså, at forbrugeren frit kan designe trappen på forskellige parametre, og dette er noget, vi oplever, at forbrugerne i dén grad værdsætter. 

DUBAI er netop introduceret hos DOLLE Nordics forhandlere og findes desuden på dolle.dk.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har eksisteret siden 2013, er en nordisk salgsorganisation med speciale i lofttrapper. Virksomhedens kernekompetence bygger på visionen om at yde branchens bedste kundeservice med skræddersyede løsninger, korteste leveringstid og højeste produktkvalitet, og virksomhedens logistiske setup muliggør direkte levering til slutbrugere i hele Skandinavien. DOLLE Nordic er markedsledende i Skandinavien, og med en innovativ tilgang til produktudvikling ønsker virksomheden at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til kubikmeter og netop udvikle produkter, der udnytter ubenyttet boligplads.

DOLLE Nordic er specialiseret i lofttrapper og har derudover et produktsortiment bestående af hemsetrapper, modultrapper, tagadgange, gelænder-systemer, skunklemme, i-CLiPS® facade- og terrassebeklædninger samt listeloft og listevægge.

DOLLE Nordic er et datterselskab til det familieejede DOLLE A/S, som siden 1951 har udviklet sig til at være verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper.

Se hele DOLLE Nordics produktsortiment her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dolle Nordic A/S

Holmstrupgårdvej 1C.
8220 Brabrand
Danmark
Dolle Nordic A/S

Send til en kollega

0.125