23948sdkhjf

Flyt og vej dit gods i en arbejdsgang med stabil palleløfter

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

RAVAS 3200-F Li er den professionelle palleløfter med mange tilpasningsmuligheder.

RAVAS-3200-F Li er med sine mange muligheder den ideelle palleløfter til at understøtte en effektiv logistik.
Den giver en stabil og mobil vejning op til 2.000 kg med en tolerance på 0,1% af det vejede.
Palleløfteren har som standard en 3200-indikator, der giver en graduering på hhv. 0,2 kg i intervallet 0-200 kg, 0,5 kg i intervallet 200-500 kg og 1,0 kg i intervallet 500-2.000 kg. I 3200 indikatoren er der desuden TARA-funktion – enten automatisk eller manuelt – mulighed for netto/bruttovejninger og sumtælling af flere vejninger. Er der brug for ”godkendt til handel” certificering kan dette tilvælges.

Rent funktionsmæssigt, så giver palleløfterens boogiehjulene en stabil kørsel. Strømforsyningen sker via et genopladeligt Lithium batteri, som har 75 timers arbejdstid. Der kan tilkøbes ekstra batteri, hvis man ønsker at kunne skifte batteri løbende.
Palleløfteren er ergonomisk udført med let adgang til display og knapper. Vejningerne vises i et 20 mm LCD display med lys, og opsamles desuden løbende, så de via den gratis RAVAS App kan sendes i excel format til PC. Ønskes vejedata printet ud kan dette ske ved tilvalg af printer ligesom der findes en løsning med integreret dataoverførsel til elektroniske systemer via WiFi.

Prisen på RAVAS-3200-F Li i standardversion er 15.450 dkr. eksl. moms men med levering, hvor fragtmanden kan komme.

 RAVAS’ palleløfter serie rummer mange muligheder for individuel tilpasning som f.eks. gaffellængde og rustfri udførelse. Og med valg af indikator fås den løsning der matcher de konkrete forretningsgange alt efter, hvilken vejenøjagtighed og dokumentation der er behov for at gemme data på print eller elektronisk og hvordan du vil arbejde med dine vejedata. F.eks. giver 5200 indikatoren mulighed for 10 faste TARA,  styktælling og registrering af bruger-ID, ligesom displayet er med touchskærm.
Der kan også leveres palleløftere til brug i eksplosionssikre omgivelser og i en særlig ProLine serie, som især er målrettet fødevare- og pharmaindustrien, da den understøtter dosering, blanding og batchproduktion.
Alle RAVAS-palleløftere er samlet og afprøvet på deres fabrik i Holland.

Kontakt os i HSØ ApS, så finder vi sammen den helt rigtige vejeløsning. Skriv til: hsoe@hsoe.eu eller ring på 26 28 40 33


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

RAVAS-3200-F Li palleløfter med tydelig display\nMobil vejning\nHSØ ApSPalleløfter med udskifteligt, genopladeligt  lithium batteri.\nHSØ ApSRAVAS App\nMobil vejning og dataoverførsel med palleløfter\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.109