23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Claes Odgaard er ny salgschef hos Belimo

Claes Odgaard er pr. 1. august ny salgschef hos Belimo Danmark. Han har en stærk indsigt i Belimos produkter, da han allerede har arbejdet med support til Belimos kunder i godt syv år, heraf de fem som teamleder.

Han kender de produkter, han nu både skal stå i spidsen for salget af og være salgsansvarlig for på Fyn og i Jylland. Kvaliteten af Belimos produkter har været en væsentlig faktor for, at Claes Odgaard nu fortsætter som salgschef hos Belimo: ”Belimo har, i mine øjne, nogle af de allerbedste produkter inden for HVAC-området, og Belimo Schweiz arbejder med både produkter og innovation på en fremsynet og kundeorienteret måde,” fortæller han.

Perfekt baggrund til HVAC og BMS
Claes Odgaard er uddannet elinstallatør, han har erfaring fra VVS-branchen og har arbejdet fem år som CTS-tekniker. En helt perfekt baggrund for at kunne rådgive om valg og installation af ventiler, spjæld, motorer og sensorer – og integrere dem i bygningsstyringssystemer.

Produkter til den grønne omstilling
Claes Odgaard håber, at han kan knytte Belimos viden og ressourcer tættere til kunderne på alle trin i byggeriet – entreprenører, rådgivere, automatikhuse, installatører, bygherrer, ejere osv. Ifølge Claes Odgaard kan Belimos produkter nemlig være en afgørende del af den grønne omstilling: ”En meget stor del af Danmarks energiforbrug går til bygninger, men vi er nødt til at vide mere præcist, hvor energien går hen i de bygninger, før vi kan spare på den – og dét er Belimos produkter gode til,” forklarer Claes Odgaard. ”Produkterne gør bygningernes energiforbrug transparent.”

Foruden at være salgschef har Claes Odgaard salgsansvaret for Fyn og Jylland. På Sjælland er det fortsat Sales Manager KAM Jann Jensen.

 Læs mere på Belimo.dk

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.063