23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kloakrør ved bundplade/ sandwichkonstruktioner

Det er yderst vanskeligt at lægge kloak over bundplader / i sandwichkonstruktioner, og få dem fastholdt til stenlag/leca er udlagt - det har Dansk Byggekomponent løsningen på.

Der bygges rigtig mange bygninger hvor der er brug for bundplader/ sandwichkonstruktioner, pga. højt grundvandsspejl. I disse konstruktioner lægger man typisk en del af sin kloak i stenlaget/drænlaget imellem de to betonplader. Det er ekstremt svært at udføre korrekt, og derfor har Dansk Byggekomponent sit bud på fastholdelse af rør og fald, ved opklodsning med røropstropning fra Dansk Byggekomponent. 

Tryktrækstang ibores bundplade med f.eks. Hilti Hit, og derpå monteres stropholder og rør lægges i skål og fastholdes med rørstroppen - meget nemt og hurtigt at udføre - og med sikkerhed for at rørene bevarer placeringen korrekt i stenlaget.

Det er også muligt at skrue en stropholder direkte ned på betonen med en 6,3 mm betonskrue og derpå montere tryktrækstang og stropholder/strop til fastholdelse af rør - derved opnår man også præcis tilpasning da tryktrækstang kan justeres i gevind på stropholderen.  (Se ovenstående billede af udstillingsMock-up).

Vores produkter er korrosionsfaste og har lang holdbarhed som øvrige plastrør, flere af landets store firmaer benytter allerede ovenstående løsning til deres bundpladeløsninger ude i felten.

 

 

  • Overholder BYG-ERFA ifht. ingeniørberegninger, bærebredder osv.
  • Lang levetid +100 år
  • Nem montage - der monteres op til 5-6 gange så mange i timen som ved traditionelle systemer.
  • Ingen spild da stængerne er fortløbende med indvendigt gevind.
  • Op til 50 % billigere end de traditionelle rustfri stålløsninger.
  • Samles uden brug af værktøj. 

 

 www.dbk-aps.dk

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047