23948sdkhjf
Del siden
Annonce

OL Gulve ansætter administrerende direktør

OL Gulve ansætter Erling Maidstone som administrerende direktør som følge af den forøgede mængde aktiviteter samt ønsket om en øget professionalisering af ledelsen og det strategiske arbejde i OL Gulve.

OL Gulve har pr. 1. august 2022 ansat Erling Maidstone som administrerende direktør. Erling skifter fra AG Gulve A/S, hvor han har været tilknyttet i ca. 6 år og hvor han de seneste 3 år fungerede som administrerende direktør.

”Ansættelsen af Erling kommer som følge af den forøgede mængde aktivitet samt ønsket om en øget professionalisering af ledelsen og det strategiske arbejde i OL Gulve” siger medejer og salgsdirektør Ole Thomsen.

Vi er ikke i tvivl om, at Erling med al hans erfaring kan drive OL Gulve i den rigtige retning. Vi kender Erling fra gulvbranchen og tidligere samarbejder og vi er overbeviste om, at Erlings kvaliteter og veludviklede ledelsesstil vil passe godt ind hos OL Gulve.

Ordrebeholdningen i OL Gulve har efterhånden nået et niveau der kræver flere ledelsesmæssige kompetencer, og her er vi sikre på, at Erling med hans mange års erfaring fra bl.a. gulvbranchen kan styrke og videreudvikle OL Gulve i de kommende år.” udtaler Ole Thomsen.

 

OL Gulve ApS
Carl Jacobsens Vej 16
Dør 50 - 51
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29610452
P nummer: 1012312497

Kontaktperson

MT
Mads Thyrrestrup
Administration & Marketing
+45 26289860 mads@olgulve.dk

Send til en kollega

0.062