23948sdkhjf

Brug papiruld eller træuld til isolering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Isodan ApS

Læs om hvornår du med fordel kan bruge cellulose isolering og hvornår det anbefales at bruges andre typer isolering.

Hulmursisolering med papiruld er en ganske fornuftig løsning i tørre konstruktioner. Er der derimod risiko for indtrængende fugt fra ydermuren  eller optrængende fugt fra fundamentet bør der bruges recirkuleret EPS granulat eller flamingo kugler. På isodan.dk kan du læse om hulmursisolering med recirkuleret EPS granulat.

I meget nybyggeri bruges papiruld og træfiberisolering til isolering af ydervægge, loft og skillerumsvægge. Pris på indblæsning med papiruld kan fås hos Isodan, og her er det også muligt at rekvirere rådgivning til den konkrete isoleringsopgave.

Lofts- og hulmursisolering er to af de hyppigst forekommende isoleringsmetoder til private boliger. Det skyldes delvist at det har meget stor effekt på isoleringsgraden af huset, men også at det er forholdsvis prisbillige løsninger. Hulmursisolering til lavpris og loftisolering til lavpris kan fås ved henvendelse en lokal isolatør eller til Isodan.

Papiruld har lav lambda værdi og tilsvarende har træuld en lambdaværdi på næsten samme niveau, hvilket er lig med høje isoleringsegenskaber, hvorfor det er ideelt isoleringsmateriale til at isolere loft med, eller isolere gulve med eller isolere loft til kip.

En anden fordel ved at bruge enten papirisolering eller træfiberisolering er materialets evne til at dæmpe lyd. Densiteten i både papirisolering og træuld betyder at det absorberer støj, hvilket er en fordel i etagebyggeri, hvor lyd mellem etagerne kan være generende. Ligeledes kan det være godt med initiativer, der dæmper lyd i byområder, hvor der er megen trafikstøj.

En hulmursisolering med papiruld vil også have en dæmpende effekt på lyd, udover den isolerende effekt. Både hulmursisolering og det at isolere en etageadskillelse eller et gulv udføres med en indblæsningsmaskine. Gennem blæsemundstykker indblæses der enten papiruld eller træuldsisolering, og på coolmachines.dk er det illustreret, hvordan der kan laves hulmursisolering og isolering af etageadskillelse.

En test af en hulmurs beskaffenhed kan udføres med et endoskopkamera eller om vinteren med et termografisk kamera. Et endoskopkamera kan sende billeder og videooptagelse direkte til din smartphone, så du kan dokumentere hulmurens beskaffenhed både før og efter endt isolering. På coolmachines.dk kan du finde links til et endoskop kamera. Se pris for endoskopkamera på isoleringshop.dk

Hulmursisolering til lavpris kan også udføres med rockwool og glasuld. Også her skal både rockwool granulat og glasuldsfiber indblæses med en isoleringsmaskine.

Loftisolering, som en gør det selv opgave, kan udføres ved at leje en isoleringstrailer med standardudstyr til indblæsning af isolering. Udlejning af trailer med isoleringsmaskine, isoleringsslanger og blæsemundstykker kan gøres via Isonem eller isoleringstraileren, som begge har isoleringstrailer i hele Danmark.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information tlf 5460 9006


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Isodan ApS

Østervej 2
4960 Holeby
Danmark
Isodan ApS

Billeder & videoer

isolere loft med granulattræfiberisolering til loftisolere gulv i etageadskillelse

Send til en kollega

0.11