23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LIFA åbner afdeling i Hillerød

Den 1.9 åbnede vi officielt en ny LIFA-afdeling i kontorfælleskabet på Gefionsvej i Hillerød

Hos LIFA har vi kastet vores kærlighed på Nordsjælland og har derfor etableret en afdeling i Hillerød. 

Den nye afdeling i Hillerød er vores 11. i rækken og bliver det faste udgangspunkt for foreløbig 10 medarbejdere og består af både landinspektører, teknisk tegner samt kort- og landmålingsteknikere.

Yderligere suppleres den nye afdeling med de mere end 30 medarbejdere, vi har på vores kontor i Glostrup, således alle nødvendige faglige og tekniske kompetencer vil være indenfor rækkevidde. Dermed er LIFA i Hillerød i stand til at løse alle typer af opgaver, som måtte komme.

I LIFA udfører vi nemlig et bredt spektrum af opmålinger og afsætninger, og opgaverne strækker sig fra almindeligt kendte måleopgaver til højt specialiserede ydelser, hvoraf flere har stor kompleksitet og høje krav til nøjagtighed og udstyr.

Hillerød er den perfekte placering

”Vi har længe haft et ønske om at åbne en ny afdeling i området” udtaler Michael Hjerrild Frederiksen, landinspektør og partner i LIFA. ”Hillerød ligger lige i centrum rent geografisk af, hvad der betegnes som Nordsjælland. Vi kan derfor inden for en halv time nå både nord-, øst- og vestkysten og er således meget mobile i forhold til alle de store og spændende projekter, som er og skal i gang i Nordsjælland og omegn” slutter Michael Hjerrild Frederiksen.

 

LIFA A/S Landinspektører
Lucernemarken 1
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20937289
P nummer: 1002895732

Kontaktperson

MVB
Morten Valter Bech
Marketingschef
+45 63136990 mvb@lifa.dk

Send til en kollega

0.063