23948sdkhjf

Care Forum vender tilbage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Plejeområdet: Eventet Care Forum henvender sig til arkitekter, designere og facility managers, som tegner og indretter plehjem. Det afholdes i Altros showroom i London og finder sted i år i november.

3.-4. November.  Da løber årets Care Forum af stablen. Igen i år foregår eventet i Altros showroom i London, hvor fagfolk i branchen samles. Altro faciliterer forumet. 

Hvert år, inviterer Altro samarbejdspartnere til at deltage i et 2-dages forum, hvor blandt andet internationale talere holder oplæg, som er relevante for plejeområdet. 

Plejerne i fokus
Årets tema er Care for the Carers. Emnet og talerne kommer til at handle om de mennesker, plejerne, der yder professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp til blandt andet ældre mennesker på plejehjem.  De yder hjælp til personer, der er svækkede grundet alder eller sygdom og har brug for støtte og vejledning til at klare forskellige opgaver i hverdagen døgnet rundt. 

Læs mere om Care Forum her: 

Samarbejdspartnere og kolleger fra hele verdenen
Altro har kolleger og kunder fra Australien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Spanien og andre lande, som vil dele deres erfaringer og viden under foredrag og workshops i løbet af to dage.

Eventet spænder over, hvordan  design og indretning bruges til at gøre hverdagen bedre for dem, der tager sig af syge, ældre og mennesker på plejehjem.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.094