23948sdkhjf
Del siden
Annonce

STARK og Building Green: Bæredygtighed i praksis

Det behøver ikke at være svært at have fokus på bæredygtighed, når man bygger. Tværtimod. Sådan lyder det fra STARK og Building Green, der fortsætter samarbejdet.

Endnu en gang står den landsdækkende byggemarkedskæde STARK bag en stor special udstilling på balkonen i Forum, når Building Green København løber af stablen den 2.-3. november. Building Green og STARK fortsætter deres spændende samarbejde for i fællesskab at inspirere og vidensdele om byggeri i bæredygtighedens tegn.

 STARK byder denne gang flere af deres partnerskaber omkring bæredygtighed indenfor i udstillingen:

”Vejen mod absolut bæredygtighed opnås kun ved at handle i fællesskab, og derfor er det vigtigt for os at sætte fokus på det samarbejde, som man også kan have på tværs af branchen og på de resultater, som det skaber”, fortæller Kent Fonseca, bæredygtigheds- og STARKtivist hos STARK. 

På udstillingen bliver du også opdateret i forhold til de nye LCA krav, der træder i kraft den 1. januar 2023, ligesom du kan blive guidet omkring dokumentationen af blandt andet miljøvenligheden på et projekt. Du finder desuden inspiration til cirkulær økonomi, også på byggepladsen, og du bliver præsenteret for de nyeste tiltag inden for mere klimavenlige produkter og materialer. 

Læs mere om udstillingen Bæredygtighed i praksis 

Tilmeld dig Building Green København gratis 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.049