23948sdkhjf

Skjøde afleverer over 160 boliger i Gartnerbyen

| Medlemsnyhed | Indrykket af H. Skjøde Knudsen A/S

Yderligere to projekter i Odenses nye bydel, Gartnerbyen, er nu afleveret. Dermed er Gartnerbyen blevet over 160 lejeboliger rigere.

Odenses nye, grønne bydel, Gartnerbyen, tager for alvor form, og Skjøde har som totalentreprenør nu afleveret yderligere to projekter omfattende i alt over 160 lejeboliger.

Dermed er der taget endnu et skridt henimod en færdig bydel på den gamle Gasa-grund i den vestlige del af Odense Centrum. 

Stor interesse for lejligheder

I byggefelt 2.9 er den sidste af i alt fire etageejendomme nu afleveret til henholdsvis Vinding Gruppen A/S og Dansk Boliginvest ApS.

De fire ejendomme rummer i alt 108 attraktive lejeboliger, der har en ideel placering klos op ad Gartnerbyens centrale park, Gartnerparken, og tæt på Coop 365 Discount-butikken. Der har fra begyndelsen været stor interesse for lejlighederne, som allerede nu er stort set fuldt udlejet.

53 nye boliger i bykvarteret

I byggefelt 1.4 øst i Gartnerbyens bykvarter er der ligeledes afleveret 53 boliger til bygherren Bolig+ Odense I ApS. Som planlagt var der indflytning i lejlighederne den 15. september.

Begge projekter har været karakteriseret ved et tæt og fint samarbejde mellem Skjøde og de respektive bygherrer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
H. Skjøde Knudsen A/S

Blækhatten 27
5220 Odense sø
Danmark
H. Skjøde Knudsen A/S

Send til en kollega

0.078