23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stennevad viser Vind-setup frem i Hamburg

Gennem mange år har Stennevad arbejdet hårdt for at specialisere sig som specialleverandør af sikkerhedsudstyr til Vindbranchen. Det viser virksomheden frem i Hamburg i denne uge.

Vindenergi som i produktion samt opsætning af vindmøller på land og offshore har aldrig været mere i fokus end i disse år. Omstilling og klimaneutralitet er nøgleord for enhver regering i den vestlige verden. Derfor er der blandt andet i Danmark ekstrem interesse om især vind. En industri, der kræver mandskab til udvikling, udbygning og ikke mindst vedligehold. Møllerne og deres enkeltdele kræver, at professionelle fagfolk arbejder i højden. De skal på alle tidspunkter være beskyttet imod fald og andre arbejdsmæssige risici. 

Her hjælper Stennevad med de rigtige løsninger afhængigt af, hvilket arbejdsopgaver, der kan være aktuelle for en konkret virkomhed. Alle service- og industrivirksomheder tilknyttet vindindustrien på den ene eller anden måde har stor interesse i at kigge forbi Stennevads stand på WindEnergy messen i Hamburg.

Den esbjergensiske virksomhed har en massiv erfaring med fleksibelt at tilpasse personlige sikkerhedsløsninger til den enkelte kundes behov og krav. Der er styr på og overblik over interne og eksterne processer, hvilket ofte stilles som krav af kunder og leverandører.  Her ryster PPE (Personal Protective Equipment) virksomheden ikke på hænderne. - De redder liv med sikkerhed.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.063