23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hedema A/S giver medarbejderne bonus efter rekordår

På baggrund af et regnskabsår med nye kunder, flere opgaver og nye typer produkter har den Horsens-baserede virksomhed Hedema A/S sikret en rekordomsætning og uddeler derfor bonus til hele medarbejderstaben.

Det seneste år har været et godt år for Hedema A/S. Omsætningen er steget med 40 %, medarbejderstaben med 10 %, og vi har investeret i nye maskiner og den grønne omstilling.

At vi har kunne fortsætte denne positive udvikling, er i høj grad medarbejdernes fortjeneste. De har alle løbet rigtig stærkt, og har dermed også en stor ære i det gode resultat. Derfor har vi valgt at udbetale en god bonus til alle medarbejdere.

Vi går meget op i at være en god arbejdsplads, og denne bonus er kun en lille brik i det spil, men det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere føler sig værdsat og føler stolthed over det arbejde, de leverer hos Hedema A/S. Vi vil gerne være en virksomhed med en flad struktur, hvor medarbejderne har indflydelse på dagligdagen og tager ejerskab for arbejdet.

Gennem det seneste år med travlhed og før det, under corona, har vi oplevet medarbejdere, der er gået langt for os. Vi har et godt sammentømret team og mange, der har været her længe, det er vi taknemmelige for.

Vi fortsætter vores arbejde for at være den bedste arbejdsplads, og det betyder blandt andet et fokus på automatisering og optimering af produktionen, Hedema A/S arbejder for. Vi skal levere gode arbejdsforhold for medarbejderne, så de slipper for tunge løft og gentagne opgaver.

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20004630
P nummer: 1001823345

Kontaktperson

MB
Mathias Bruhn
mb@hedema.dk

Send til en kollega

0.095