23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det bæredygtige valg - Vi bygger i træ

Et af naturens mest bæredygtige byggematerialer er træ og det har vi valgt at bruge som primært byggemateriale. Beregninger viser, at skifter du 1 m3 beton/ mursten ud med 1 m3 træ, så har du sparet naturen for 1 ton CO2 - og det giver mening for os.

Facader
Vores facader er fremstillet af det naturlige og bæredygtige materiale basalt, som er en let tilgængelig vulkansk klippeart. Facadepladerne har både miljøvaredeklaration og miljøprofilgodkendelser fra Building Research Establishment.

Lofter
De akustiklofter vi anvender i vores moduler er ligeledes produceret med miljøet og bæredygtighed for øje helt fra udvindingsstadiet til panelerne er udtjente. Produktet er certificeret på sølvniveau i Cradle to CradleTM.

Gulve
Vi tilbyder gulve fremstillet af ca. 90% genbrugsmaterialer og naturlige fyldstoffer. Gulvet er baseret på biopolyuretan, som er utroligt slidstærkt og modstandsdygtigt. I modsætning til traditionel polyuretan er biopolyuretan primært baseret på raps- og ricinusolie, og dermed er det et af markedets mest økologiske gulvbelægninger.

Genanvendelighed
Moduler og pavilloner kan flyttes rundt til hvor behovet er - der er således ikke grund til at bygge nyt. Når vores moduler kommer retur lejer vi dem ud igen og når de er udtjent, så kan op til 80 % genanvendes på anden vis.

Mobilhouse A/S
Amerikavej 1
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16148040
P nummer: 1001720714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078